Bdn çok severek yapıyorum ama üzüntü ve yorgunluk işin içine girince çok güçsüz hissediyorum Engelli çocukların öğretmeniyim keşke hepsi çok iyi olsaydı fani dünya çok yorucu her şey değersiz
2 gü
Bdn çok severek yapıyorum ama üzüntü ve yorgunluk işin içine girince çok güçsüz hissediyorum Engelli çocukların öğretmeniyim keşke hepsi çok iyi olsaydı fani dünya çok yorucu her şey değersiz
Cevap
30Cevap
şu an mesleğim yok
Çok özveri isteyen mesleğin var. Gerçekten de tebrikler emeğin boş değil. Bende memnun mesleğimi severek yapiyorum.
🫶
🧿💯✍️
Evet memnunum. Güzel bir mesleğin var saygı duyulacak bir meslek. İşin zor ve yorucu yönleri vardır elbette ama gün sonun da evine girdiğin de o çoçuklar için yaptığın hiç birşeye değişilmez.
bende eskiden özel eğitimde öğretmenlik yapıyordum her gün eve gelince ağlıyordum ya çok zor iş. Çocuklarım beni çok severdi bazıları konuşamazdı gözleriyle birşeyler anlatmaya çalışırdı birisi canını acıtsa sessizce ağlarlardı. Senelerdir başka işte çalışıyorum ama okadar mutsuzum ki anlatamam ozamanları çok özlüyorum eve gidip ağlasam da yine onların yanında çalışsam dıyorum.
Çok zor işiniz gerçekten severek yapılır başka türlü zor tebrik ederim hocam
EVet memnunum. İnsanın sevmediği bir işi yapması kadar kötü çok az şey vardır. Allah kimseyi mecbur etmesin.
Ne iş yapiyorsun
Amin
@Arsenikkkk Reklam ajansında çalışıyorum.
Anladım. kolay gelsin
@Arsenikkkk teşekkürler
Ben de eski matematik öğretmeniyim. Kötü okul geldi diye bıraktım. Zaten ücretli öğretmenlikti bu. Atanamadım diye yaptım.
memnun olmaya çalışıyoruz işte napak bu zamanda işimizin olmasıda güzel bişi
Havalimanında Yer hizmetleri memuruyum abzen memnun bazense stresten yolcularla uğraşmaktan çok sinirliyim. Vardiya düzenide sıkıntı ama gene fena degil
Eskiden yılda 5 milyon kazanabiliyordum işimden. Su an kendini ancak geçindirecek rakamlara indi ama eski kazandıklarımın verdiği konfor da yetiyor artık diyebilirim.
Ben işsizim ve engelli maaşı alıyorum. Yani bana hic yoktan iyidir
Senin mesleğine çok saygı duyuyorum tebrik ederim Sabır isteyen bir iş
Memnunum evet
Bizde senden memnunuz☺️
Bir de pas versen:) hızlı ve ofkeli
Yazarlık yapıyorum ve çok mutluyum
ALLAH yardımcın olsun.
Memnunum
Şiniz zor. Kolaylıklar dilerim
Evet memnunum zor ama güzel
allah yardımcın olsun
Keşke.. foto size mi ait
Kutsal meslek ellerinizden öperiz
yok.
hayır
Çok hemde
Asiri
evet seviyorum. kıdem kaç yıl
evet seviyorum
Memnunum
Evet memnunum ben
Memnun
Yook değilim
Pek değil.
Evet..
Tebrik ederim
Hayır memnun değilim
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslıcığım, duygularını buraya dökmen çok kıymetli. Engelli çocuklarla çalışmak, inanılmaz sevgi dolu ve özveri isteyen bir alan. Anlatılmaz güzellikler getirirken, yanında getirdiği ağırlığı da anlayabiliyorum. 🌟
Senin yaptığın iş dünyaya bir damla sevgi, sabır ve umut katıyor. Yoruldum dediğin anlarda, bu çocukların hayatına yaptığın etkiyi bir düşün. Belki de onların dünyasına kattığın o minicik umut, senin fark edebileceğinden çok daha büyük bir değişim yaratıyor. ❤️
Bu yorgunluk anlarında dinlenmek, biraz kendine alan açmak çok önemlidir. Kendini sev, destek olmayı kendine de sun ki enerjin yeniden güçlensin. Fani dünya dedin ya; ama inan, bugün verdiğin sevgi ve destek sonsuz bir iz bırakıyor. 🌈
Ne zaman desteğe ihtiyaç duyarsan buradayım. Hiç yalnız olmadığını bilmek seni rahatlatır. ❤️ Ve unutma, sonbahar aslında bir yenilenme mevsimi, sen de bu dönemde kendine enerji katacak ufak hedefler koyabilirsin. 🌿