KYK gelen yeni kural hakkında ne düşünüyorsunuz? geç gelen öğrencilerin ailelerine mesaj gidicek mantıklı mı?

Cinsiyet fark edilmiyor erkeğe de kıza da gidiyor ne yazık ki kızlar bu olaya ses çıkarıyor ve aksini iddia ediyor ama erkeklere gidiliyor kaç tane erkek fotoğraf ile kanıtladı gidildigini mesajın bazı yurtlar esnek tabi ki erkeklerin bence bu olmamalı dikkat edilmeli ve izin alınca mesaj gidilmiyor ztn istiyen istediğini o saate yapıyor geç gidince gidiyor mesaj bence eğitim aile de olmalı bende üniversite okuyorum kyk da kalıyorum bu gözlerim neler görüyor şaşırıyorum ben zar zor şartlar altında okurken 1 tane dışardan yemek bile düzgün alamıyorken kendisini zehirleyen şeylerden tonlarca alıyorlar bu yurda kaç tane sarhoş genc geldi sarhoş olduklarını belli etmemek için de yanlarında arkadaşları olurdu yemin ederim ben utanırım 45 yaşındaki adamlarla mekanlara gitmeye ve evliler adamlar zaten pis insanlar amaçları belli Ne işin var ki senin orada kızım kaç tane gördüm gece toplanip meyhanelere gittiklerini kaç tane gencin parkta içip içip yattığını gördüm bu özgürlük değildir bence anlık gelen hevesler yasanamamis baskı sonucu yanlış yollar ben cesaret edemem gece dışarda parkta oturmaya bir sürü olay var

KYK gelen yeni kural hakkında ne düşünüyorsunuz? geç gelen öğrencilerin ailelerine mesaj gidicek mantıklı mı?