Okulumdaki vatan hainlerini şikayet ettim fakat hiçbir şey yapılmadı. Ne yapmalıyım?

Bir önceki sorduğum soruda anlattım yaşanılanları. Bir kaç tane şerefsiz, okulda Atatürkümüz'e, bizim ulusal, milli önderimize hakaret etmişti ve ben bunu bugün şikayet ettim. Daha önce de başka bir müdür yardımcısına şikayet etmiştim. Esas müdür yardımcısı gelmemişti. Bugün o müdür yardımcısı vardı. Şikayet ettim ancak o ucubelere sadece bir çift laf edip sınıfa geri gönderdi. Hatta bir tanesi okulun futbol turnuvasının takım kaptanı. Bugün maçı vardı ve maça gitmesine, takım kaptanı olmasına izin verildi. Sınıftaki herkes, belki bazı istisnalar haricinde, o pislikler ile yakın ve iyi ilişkileri var. Hatta o şerefsizlerden biri, müdür yardımcısının odasında olanları bir kızın kulağına fısıldadı. Kız da gidip kendi grubuna bunları anlattı herhalde. Arada bir bana bakarak güldüler. Artık ben bu ülke'de vatan hainlerinden bıktım. Geçen sene de imam hatipte'ydim. İmam hatip zaten pişmanlıktır. Bu şahıslar da zaten imam hatip'ten gelmiş. Ben imam hatipte'yken de böyle şeyler çok yaşandı ve şikayet ettiğimde hiçbir şey yapılmıyordu. CİMER'e şikayet edeceğim. Ben bu ülke'de bu olaylardan çok sıkıldım. Neden böyle bir ülkeyiz? Neden? Neden? Okul'u da bırakmayı düşünüyorum. Açıktan okuyacağım ailem buna her ne kadar karşı çıksa da. Okul benim psikolojimi çok olumsuz etkiliyor. Bugün okulda resmen içimden kriz geçirdim. Tüm okul hayatım böyleydi.
Okulumdaki vatan hainlerini şikayet ettim fakat hiçbir şey yapılmadı. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
6 ay
Bir de okulun ismi; Sancaktepe Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi. Şehit isminin verildiği bir okulda böyle vatan hainliklerinin olması... Ayrıca sadece öğrenciler de değil. Derste bu davranışlarını şikayet edip hiçbir şey yapmayıp beni sınıfta küçük düşürmeye çalışan hocalardan da şikayetçiyim.
Güncellemeler
6 ay
Sınıf hocası uyardı bir de bugün ama tabi ki de kesinlikle yetersiz.