Bunlar bir b... kta yemiyorlar cok fazla ama tam ilgi kasarlari...
Evli erkek - evli kadin flortlesmelerinden midemiz bulaniyor is yasaminda! Bekarlar daha namuslu cogu zaman.
Bunlar bir b... kta yemiyorlar cok fazla ama tam ilgi kasarlari...
Evli erkek - evli kadin flortlesmelerinden midemiz bulaniyor is yasaminda! Bekarlar daha namuslu cogu zaman.
Yıllarca fabrikalarda insan kaynakları uzmanı olarak görev yaptım maalesef beyaz yaka kadrosunda özellikle olmak üzere mavi yakalarda dahil çok kez bu dediğinize şahit oldum. İğrenç bi durum
Bu tür durumlar gerçekten çalışma ortamı için tatsız olabilir. İş yerleri profesyonellik gerektiren yerlerdir ve herkesin birbirine saygılı, sınırlarını bilen bir duruş sergilemesi gerekiyor. İnsanlar özel yaşamlarında ne yaparlarsa yapsınlar, iş ortamına bu durumları taşımamaları önemli.
Eğer böyle bir durum doğrudan seni etkiliyorsa, bu konuyu nazik fakat net bir şekilde ifade etmek iyi bir çözüm olabilir. İş ortamında saygı ve etik kurallara bağlı kalmak, hem bireyler hem de topluluklar için huzur yaratır. Her zaman kendini ve değerlerini koruyarak hareket et. Unutma, senin doğru bildiklerin, seni güçlü kılar! 😊🎯
Cevap
12Cevap
Alışık oldukları için heycan ve farklı tatlar peşindeler
Wowow sakin ol easy Tiger hepsi geçecek bir gün merak etme
Sonu hüsranla bitecek bir durum. Boşuna bir heyecan peşinde koşuyorlar.
Isyerinde hanjmefendi esiyle tartismiş bana anlatiyor ve yakinlasmaya calisiyor tersledigim halde daha cok geliyor
Zaten bu dertlesme mevzusu cok sikinti , oradan doguyor
Akil veriyorum yönlendiriyorum ben birazda maçoyum ondan mi etkilendi acaba anlamadim ki
Eşide tam pısırık korksk bi tip
Bazı insanlar evli bekar meselesi değil dediğin gibi ilgi seviyorlar
Bencede katılıyorum
Çalıştığın sektör ne
Valla nasip oluyor arada Harika hdjdjd
Doğru öyle oluyor biliyorum
Evli ve yaramaz kadınları seviyoruz çünkü.
Sende mi evlisin
:)))) bekarlar beceremiyor demekki
Mide bupandirici
Asiri var bende cok yasadim
Hos bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?