• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

İyi mesleklere sahip insanlarda zina oranı daha mı fazla?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İyi mesleklere sahip insanlarda zina oranı daha mı fazla?
Meslek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Merhaba! 😊 Toplumda, meslekler ya da statü ile bireysel davranışlar arasında doğrudan bir bağ olduğunu söylemek oldukça güç. Zina ya da farklı etik davranışlar bireylerin ahlaki değerleri, yaşam tarzları ve kişisel tercihlerine bağlıdır. Meslek, sadece bir yaşam aracı ve bireysel kimliğin bir parçasıdır.

İyi bir mesleğe sahip olmak kişinin sorumluluk bilincini yükseltebilir, etik değerlerini pekiştirir ve kariyer hayatını ön planda tutmaya yönlendirebilir. Ancak kimseyi sadece mesleği üzerinden değerlendirmemek, bireyin iç dünyasına bakmak gerekir. 😊

Sonbaharın bu taze başlangıcında etik değerlerimizi ve hedeflerimizi gözden geçirmek, daha kaliteli bir yaşam için güzel bir fırsat. Unutma, kariyerinde ilerlerken ya da hayallerinin peşinden koşarken öz değerlerini ve insanlara olan dürüstlüğünü ön planda tuttuğunda her zaman başarıya bir adım daha yakınsın! ✨🍂

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

10

Cevap

• beyfendibiri20
    beyfendibiri20 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Ne alakası var mesleğin 😂
    Zinayla zinayı yapıp yapmamak kişinin elinde ve
    İslam'a olan inancı ile de orantılı

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Elbette inançla doğru orantılı ama çevre de insanı olumsuz etkileyip hataya dusurebiliyor ya ben o açıdan sordum aslında

Yorumla
    • beyfendibiri20
      beyfendibiri20
      6 ay

Yani bu konuda haklısınız tabiki lakin bunun iyi meslek ya da iyi olmayan meslek ile alakası yok ki
      Aslında meslekle alakası yok kişinin kendisi ve çalıştığı kurumun ona olan etkisi ile kurumun ortamı ile alakası var
      Şimdi diyelim
      Maaşı
      X olan bir erkek var ve onun olduğu yerde ki herkesin maaşı nerdeyse x
      Ama iş yerinde kız yok
      Ya da kız var ama erkeğin iradesi çok fazla ya da ortam düzgün herkesin derdi ekmek parası

Ya da yine bu maaşı x olan yerin pek düzgün olmadığını ama erkeğin düzgün olduğunu düşünün
      Yine ne olursa olsun kendisine sahip çıkar

Aynı zamanda maaşı x olan yerin düzgün olduğunu ama erkeğin düzgün olmadığını düşünün yine de o aralarında diyelim
      100 kişi var 99 tanesi düzgün orada bile rahat duramayan erkekler de olacaktır

Ya da maaşı
      100 x olan yer var ve ortalama maaş burada 90 x
      Az evvel verdiğim her örnek burada da geçerli
      Velhasıl-ıkelam mesleğin niteliği değil kişinin niteliği İslami ahlaksal etiği belirler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Haklısın ama yine de her ortamda bozuk insan olabiliyor ve mumkun olduğunca o insanlarla iş dışında görüşmemek gerekiyor ki kötü etkilenme olmasın. İnsan ne kadar da İslam ahlakıyla yaşasa da olumsuz çevreden uzak durması gerekiyor çünkü hepimiz nefs taşıyoruz. Yanlışa düşme ihtimalimiz her zaman var o yüzden bütün çevremizi düzgün insanlardan olusturmamız gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yani en azından ben öyle düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Siz ne iş yapıyorsunuz

Yorumla
    • beyfendibiri20
      beyfendibiri20
      6 ay

Evet kesinlikle haklısın iş dışında görüşmemek bununla birlikte iş içinde de oldukça net olmak ve sınırı korumak gerekir. Elbette sahip olmuş olduğumuz nefis bilim içinde de aşağı yukarı"id" şeklinde nitelendirilen bir dürtüdür burada daha çok aşırılık ve doyumsuzluk yatar işte bu yüzden nefis terbiyesi oldukça zor ve önemlidir. Aslında benim dediğim şey şuydu: Olay kişide bitiyor çevresinde çalıştığı ortam itibariyle ne kadar kadın olursa olsun bir erkek isterse kendine sahip olabilir. Tam aksini düşünelim çok az kadın olsun ortamda yine o erkek çok az kadın içinde kendi nefsini kontrol etmek istemez ise yine çok az kadın olan yerde bile hataya düşebilir demek ki mesele aslında ne iyi meslek ne kötü meslek ne de karşı cinsin daha çok fazla olduğu meslekte bitiyor asıl mesele kişinin kendisini bilmesidir. Ben şu ana kadar hiçbir şekilde 28 senedir hiçbir kadın eli bile tutmadım bunun nedeni kendi nefsimi tanımamdan geçer. Libido olarak oldukça yüksek biriyim lakin bunu ben kendi aleyhime kullanamam çünkü hem günah hem de eş kavramının kutsiyetine aykırı bu yüzden mümkün olduğunca uzak kaldım nefsimin harekete geçmesinden

Yorumla
    • beyfendibiri20
      beyfendibiri20
      6 ay

Şu an çalışmıyorum bir mühret ara verdim akademisyen olarak alan değişikliği yapacağım inşallah
      Peki sen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben çalışmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Normalde akademisyen miydiniz

Yorumla
    • beyfendibiri20
      beyfendibiri20
      6 ay

Sayılır diyelim 😀
      Şimdi alan değişikliği içindeyim
      Siz
      Peki bu soruyu çalışmıyor iseniz ne için sordunuz
      ? Bana sorulan sorunuz değil
      Ana soruyu söylüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Meraktan sordum

Yorumla
  • TaktikAyı
    TaktikAyı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay

Alakası yok sabah kuşaklarında bütün köyle kocasını aldattığı ortaya çıkan kadınlar veya ona buna yanaşan erkekler çok mu zengin?

1
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tabiki hayır. Haklısın. Ben ortam ve çevre olarak baktım aslında. Çevreye ve açıktan öyle şeyler yapan ortam olunca ve bu normalleşince insanların ona kayma eğilimi daha çok oluyor gibi. Gündüz kuşak programlarının ben gerçeği yansıttığını da pek düşünmüyorum. Algı oluşturmak için özellikle fakirleri çıkarıyorlar. Ondan para kazaniyorlqrdir bölüm başına. Varlikli insan neden oraya çıkıp kendini rezil etsin ki

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Valla hanımefendi ben size şu kadar söyleyeyim şahit olduğum bazı şeylere bakarsam sabah kuşağındaki şeyler az bile. Belirli bir statü sahibi olmuş insanlar daha çok korkuyor aslınsa bu tür şeylerden. Çünkü iki taraf içinde bazı yaftalar hayatını tepe taklak edebilir. İyi meslek sahibi değil de " sonradan görme" kesimde bu tür olaylar daha çok. Özellikle sosyal medya popüritesi nedeniyle insanlar bazı şeyleri açıkça yapmaya başladı. Eskiden de vardı ama artık ulu orta olmaya başladı. Eskiden de insanlar cinsellik yaşıyordu ama bunu direkt sosyal medyadan paylaşmıyordu ki kendi hikayesinde ilişkiye girdiği anı paylaşan insanlar var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Elbette doğru söylüyorsun ama benim asıl söylediğim şey açıktan ya da gizliden yapmak değil. Her kesimde açıktan yapan da var gizliden yapan da. Ben her anlamda zinadan uzak duran insanları soruyorum. Zengin de olsa fakir de olsa, mesleği iyi de olsa kötü de olsa şahsi olarak zinadan uzak duran insanlar var biliyorum. Ama oran olarak iyi meslek sahibi olan insanlarda bu yanlışa düşme riski daha fazla mıdır acaba çevreden dolayı diyorum

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Aslında hayır insanın içinde olması ile alakalı bir durum. Çok güzel işlerde çalışıp karşı cinsten arkadaşları olup onlarla vakit geçiren ama halen daha kendimi karıma/kocama saklıyorum diyen bir çok arkadaşım var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ne güzel. Keşke bana da denk gelse ama ben karşı cinsten samimi arkadaş olmayı da doğru bulmuyorum. O dediğinden karşı cins arkadaşı olmayan versiyonundan gelsin inşallah

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Kendini bilen bir kadın ile kendini bilen bir erkek yakın arkadaş olabilir. Bunun sonu illa ki cinsellik ile sonuçlanacak diye bir şey yok. Biz çocukluktan beri kız arkadaşlarımızla hep " o senin kardeşin" diye büyüdük ve kardeşimiz dediğimiz insan hakkında hiç kötü düşünmedik ya da en azından ben düşünmedim düşünmüyorumda. O yüzden halen daha görüştüğüm çok yakın arkadaşlarım var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bu kısımda doğru bulmama sebebim sadece zinaya gidip gitmemesi değil. Sonuçta sen kendini bilsen bile karşı tarafın niyetini bilemezsin. Eğer ben biriyle evleneceksem bana her anlamda sadık olmalı. Siz erkekler zina yapmasanız bile karşı cinsten etkilenme durumları olabiliyormuş. Bu da aldatmak sayılır. Bi düşüncene bile girse aldatmak yani o yüzden hiç gerek yok öyle arkadaşlıklara. Gerekli olduğunda konuşur edersin o kadar. Arkadaş olup samimiyet kurmak olmamalı

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Biz ona otokontrol diyoruz hanımefendi yani kendini kontrol edebilmek. Şunu unutmayın siz karşınızdaki insana nasıl davranırsanız öyle hisseder. Flörtöz davranırsan flört eder, haddini bildirirsen haddini bilir. Ha tabi ki sizin düşünceniz de doğru ona da lafım yok. Bana bu hayatta ne öğrendin diye sordukları zaman haddimi bilmeyi öğrendim ve haddini bilmeyi öğrettim derim. Siz sınırlarınızı doğru çekerseniz kimse aşamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İşte ben de bundan bahsediyorum. Hayatınızda biri varken siz başkalari size nasıl davranıyorsa öyle karşılık veriyorsanız ortada ciddi bir sorun var demektir. Bir kadın size flörtöz davrandığında flörtöz şekilde karşılık veriyorsanız bu direkt olarak aldatmaktir. Zina yapmak gerekmiyor aldatmak için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben hayatımda kimse yokken de bana flortoz davrananlara haddini bildiriyorum ve bir daha cesaret edemiyorlar zaten. Ama bunu sadece kadınlar değil erkekler de yapmalı

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Aynı şeyleri farklı yöntemde söylüyoruz şu an :) hayatımda biri varken aklıma biri girerse aldatmış sayarım zaten orası ayrı benim dediğim şeyler ben bekar olduğum için bekarlık yönünden 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İyi de ben az önce dedim ki hayatıma alacağım kişinin karşı cins arkadaşı olsun istemem dedim. O detayı atlamışsın sanırım

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Birazcık atlamışım evet kusura bakmayın. Ha şunu da ekleyeyim zaten şuna karşıyım karşımdaki ne kadar beraber büyüdüğüm bi arkadaşımda olsa ( ki çoğu evlendi) dahi yolda gördüğüm zaman o selam vermeden selam vermem kocası yanlış anlamasın diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İyi yapıyorsun. Öyle olmalı zaten

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Ama artık bu algılar yok oldu. Yok edildi sosyal medya sayesinde. Bunun zenginlik fakirlik ile de alakası yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sosyal medyaya bu kadar kapılmamalı insanlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, ahlakımızı, insanlığımızı unutmamalıyız

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

O iş geçti maalesef hanımefendi. Sosyal medya artık çöplük oldu. Özellikle günlük paylaşım yapılan ortamlar da insanlar artık abartmayı da geçti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yine de sosyal medyanın çöplüğünün farkında olup ona göre yaşamaya çalışan insanlar var. Her şeye rağmen

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Güzel olan da o zaten. Ama azınlık olarak anılıyoruz. Paylaşım yapmamak her an bir gösteriş içinde olmamak bazılarına garip geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben şahsen sosyal medyada çok nadiren paylaşım yapıyorum. Yapasım gelmiyor yani çok yapay geliyor bana artık

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

Son yaptığım paylaşım üzerinden 8 ay geçmiş öyle diyeyim 😂 benim ne yaptığımdan kime ne? Zaten bilmesi gerekenler biliyorken başkası bilmese de olur bana göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Benim de 1-2 yılda bir falan paylaşımlarım. Umursamıyorum çünkü

Yorumla
    • TaktikAyı
      TaktikAyı
      6 ay

En güzeli. Gerçekten bilmek isteyen merak eden bana katılır beraber yaparız kafasındayım ben artık. O yüzden sosyal medya çok umrumda değil açıkçası.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Aynen

Yorumla
  • lGizem1
    lGizem1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay

Meslekle hiç bir ilgisi olmaz bunun. İnsanın kendini geliştirmesi ve bakış açısıyla ilgilidir. Yaşayış tarzı, bakış açısı, zihniyeti bunu belirler.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bence de öyle ama ortam olunca insanlar sanki kötüye daha çok kayma eğiliminde oluyor gibi

Yorumla
    • lGizem1
      lGizem1
      6 ay

Bir insanın içinde varsa olur bu. Bir söz var ya düzgünü pavyona da götürsen bozulmaz ş. refsizi camiye de götürsen düzelmez diye. O hesap…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Haklısın

Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    6 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı.

Hayır bence öyle değil
    Bence kefine göre yaşama özgürlüğü olan insanlarda daha fazla

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Hem güzel mesleği işi olan hem de zina yapmayan tanıdıkların var mı çevrende erkek?

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 ay

Evet var çok ahlaklı bir arkadaşım hatta kendisini. Halı mağazaları var çok edebinde çok iyi bir karakteri olan biridir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ne güzel. Sadece 1 kişi mi var? Bir de sadece iş de değil okumuş insanlarda sanki zina yapanlar daha fazla gibi geliyor bilmiyorum.

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 ay

Benim tanıdığım maalesef bir kişi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Anladım :(

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 ay

Bana normalden yaz istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Özelden konuşmuyorum

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 ay

Tamama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

aslında meslekle ilgisi yok da kültürle ilgisi var. Bazı insanlar parayı bulduğu anda tüm yatırımı karı kıza yapıyor

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Neden bu vizyonsuzluk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

o psikolojiyi bilmiyorum. Ama ben şu an iyi kazanıyorum asla sevmediğim biriyle olmaz kafasındayım. Ama karşıma fırsat çıktı yapmadım da diyemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Asla diyerek büyük konuşma tabi de ben şeyi anlamadım. Karşına fırsat çıksa yaparım mi diyorsun yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Karşıma çok fırsat çıkıyor olsa asla yapmam :D Ama hiç fırsat çıkmadığı için fırsat çıktığında belli olmaz diyorum çünkü 26 yaşındayım bu saatten sonra karşıma benim gibi birinin geleceğine olan inancım 0.

Yorumla
  • Ranaaa4242
    Ranaaa4242 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Eee ne kadar para okdr iş erkeklere göre bence öyle

1
    0 Yorumla
  • gghostman
    gghostman Takip Et
    Guru Yaş: 29
    6 ay

Ne kadar rahat o kadar şımarıklık

1
    0 Yorumla
  • BelirsizÜyeezz
    BelirsizÜyeezz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Alakası yok

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İnşallah öyledir

Yorumla
    • BelirsizÜyeezz
      BelirsizÜyeezz
      6 ay

Öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İnşallah

Yorumla
  • Wetphoto
    Wetphoto Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay

Evet biraz daha yüksek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Öyle görünüyor.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Neden

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Para var. Kızlı erkekliler. Rahatlar. Birde sürekli yan yana olunca çekim oluyor illaki. Mezhep de genişliyor insan hafif meşrepleşiyor.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İnşallah çoğu öyle değildir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Bişiy söyleyim mi eşin yahut sevgilin mi o şekilde çalışıyor bilmiyorum üzmek de istemem seni ama çoğu öyle. Ne iğrençlikler oluyor varya. Midem bulanıyor gördükçe aşktan evlilikten soğudum. 🤢🤮

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Eşim de yok sevgilim de

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İşte ben o dediğin cogunluk değil azınlık kısımdan birini istiyorum zaten evlenmek

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

boş ver hiç değilse duygu durumunu bozacak bişey yok. Bence sevin.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Bulursun umarım.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İnşallah. Bu dediğim az kesimden tanıdığın var mı hiç? Sadece merak ettiğim için soruyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Yani bilmem sessiz olanlar var da onlarda işte sessiz özellerinde kopuk mu değilmi bilemem.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tanımıyorsan anlayamazsın

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Gerek yok ya. Ne tanicam. İşime bakarım.

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tamam

• PİKAÇU10
    PİKAÇU10 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    6 ay

Niye ki

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Merak ettim sordum

Yorumla
    • PİKAÇU10
      PİKAÇU10
      6 ay

Şahit oldun mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yaa soru soruyoruz soruyla karşılık vereceksen yazma. Ya soruma cevap ver ya da sus

Yorumla
  • AŞKLA1ADAM
    AŞKLA1ADAM Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

İmkan meselesi

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İyi mesleklere sahip insanlarda zina oranı daha mı fazla?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Muhafazakar kesimde zina yapan oranı çok mudur? 41 cevap verildi
Alkol kullanan kişiler daha mı çok zina yapıyor? 12 cevap verildi
Evli insanların çok daha fazla ahlaksızlastigini ve aldattığını düşünüyorum? 13 cevap verildi
Erkeklerin yüzde kaçı ahlaksız kadınlara gidiyor? 12 cevap verildi
Toplumda zina neden arttı? 6 cevap verildi
Evli insanların sevgilisi daha mı çok oluyor, aldatma oranları gerçekten daha yüksek mi? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨