Güzellik olarak idare eder bir seviyedeyim onun dışında evlenmeyi düşünmüyorum zaten, bana para lazım , süs püs severim
17 gü
Güzellik olarak idare eder bir seviyedeyim onun dışında evlenmeyi düşünmüyorum zaten, bana para lazım , süs püs severim
Ben daha önce modellik yaptım ve şu an başka bir ajansa girmek üzereyim.
Sana ilk söyleyeceğim şey, sakın ola ki kayıt ücreti, başvuru ücreti ya da ilk çekim ücreti gibi adlarla senden para isterlerse verme.
Pek çok ajans para tuzağı.
Güvenilir olanlar çok az
Ha bir de oyunculuk demişsin.
Bizim ülkede oyunculuğa giden yol genelde modellikten geçiyor.
şu an girmek üzere olduğum ajanstan herkesin bildiği ünlü bir diziye 2 model alınmış daha önce
Cevap
2Cevap
Çok güzel olamayacaksan ve torpilim yoksa nasıl olcak o iş
Aslında begenilirim ama öyle ahım şahım değilim belki özgüvensiz olduğumdandir ama çekicisi iltifatini alırım
Aslında mütevazı oldum ama bir yere gittiğim zaman insanların dibi dusuyor bakakaliyorlar
İşte o sıkıntı bu yıl üniversiteye gitcem hukuk olursa ne ala olmazsa Ankara 'da bir üni yazarım Hacettepe, gazi... Bölüm önemli değil sonra topluluklar, sosyal medya (ki hukuk kazandan daha kolay atilirdim) , ajanslar
Boy kg tamamsa ve diksiyonun varsa olur yardim ederim
Networku buradan yapacak kadar aptal degilim
Kendin akilli olsan kismetin nerden gelecegi belli olmaz derdin. Hayat ummadigin anda birilerini karşına cikarir
Kim olduğumu bilmeden böyle yorum yapiyon :)
Kim olduğunu söyleseydin o halde
Sorunlu musin sen? Anonim hesaptan herkesin gördüğü şekilde mi soylicem
Peki aynı yazıyı bende sana söylüyorum o halde sorumlu musun sen? Anonim bir hesaba neden güvenmeyim?
Yazamıyorum xper yok
Kimlerde
Instagram falan sosyal medya
Ekle
Hani
Gelmedi mi
Geldi fotonu profil yapsana 2 dk
Önce kimsin necisin onu ogrenmek lazim
Açıkla işte kimsin
Nurdan olmaz
Kimsin yaz işte
Yorumlarda siliniyor fotonu koy olur olmaz yazicam sana
Ya tanımadığım birine neden fotoğrafimi atayım belli değil mi amacin bas git işine bir şey değilsin sen
Ok
Süslü , cilveli kadınların enerjisine bayılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?