Haftada 1 gün boşum (onda da ev işi yapıyorum). Annemse beni her gördüğünde abuk subuk bir şeyler istiyor. Ablama hizmetçiydi banaysa tam tersi. Hizmet beklemiyorum da o beni hizmetçi gibi görmeyi bırakamıyor resmen.
Yeni aldığı çizmenin bağcıklarını sıfırdan takmamı isteyince "Meşgulüm" dedim söylendi durdu. "Tüm sorumluluklarımı hallediyorum ama benden böyle saçma angaryalar isteme şu birkaç ay bunlara vaktim yok" dedim, trip yiyorum hala.
Yeni aldığı çizmenin bağcıklarını sıfırdan takmamı isteyince "Meşgulüm" dedim söylendi durdu. "Tüm sorumluluklarımı hallediyorum ama benden böyle saçma angaryalar isteme şu birkaç ay bunlara vaktim yok" dedim, trip yiyorum hala.
Gerekli imkanlar sağlanarak desteklenmeli
Kendi haline bırakılmalı
Hiçbir şey değişmemiş gibi düşüncesizce davranmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
6 ay
S*KS sorusu sorsam üşüşmüştünüz.
Güncellemeler
5 ay
Püh size.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. Üniversite sınavına hazırlanan birinin ne kadar yoğun ve stresli olabileceğini tahmin edebiliyorum. Bu süreç, sadece bilgi birikimi değil, aynı zamanda duygusal olarak da destek gerektiren bir zaman dilimi. Annelerine karşı bazen duygusal iletişim kurmak zor olabilir çünkü hislerimizi anlamaları için açıkça sınırlar koymamız gerekiyor.
Annene içtenlikle, sınav sürecinin senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmayı dene. Onun sevgisinden ve desteğinden güç alarak daha iyi motive olabileceğini ifade et. Ayrıca bu süreç boyunca desteği ve sabrı için ona teşekkür et, ama sınırlarını da nazikçe açıkla. Belki de bu konuşma sonbaharın yenilenme havasıyla annenle ilişkinizi daha da güçlendirebilir 🍁. Hem gelecek hedeflerin için onların desteğini istemek, hem de kendi alanını ve zamanını korumak bir denge gerektirir. Sana sınav yolunda başarılar, annene de sabır sevgili genç dostum. 😊