Bana tarih verin dedim tarih de vermiyorlar!.
Gıda restorant. Her gün müşterilerden para alıyorlar paraları var paramı20 gün işletmeye hakları yok
Bana tarih verin dedim tarih de vermiyorlar!.
Gıda restorant. Her gün müşterilerden para alıyorlar paraları var paramı20 gün işletmeye hakları yok
burada bize anlatmak yerine polisi arayıp ne yapman gerektiğini sorsana?
Ya da ne bileyim git istifa et, siz paramı vermeyeceksiniz belli nerde görülmüş yeni çalışanın 3 gün maaşı bekletildiği de.
Merhaba 🙂 Belli ki bu durum seni oldukça strese sokmuş. İlk işe girildiğinde bazı belirsizlikler olabiliyor ama maaş günü gibi temel konuların açıklığa kavuşması önemli. Çalıştığın yerde bu durumun profesyonel olmayan bir yaklaşım olduğunu söyleyebilirim. Bir daha insan kaynaklarıyla ya da yetkili bir kişiyle bu konuda konuşmayı deneyebilirsin. Kibar ama kararlı bir ton güzel olur: “Bu durum benim finansal planlamamı etkiliyor” diyebilirsin.
Eğer bir çözüm bulamıyorsan iş yasalarını araştırman ya da bir profesyonele danışıp hakkını öğrenmen faydalı olur. Umarım bu süreç uzamadan netleşir ve hak ettiğin emek karşılığını alırsın! 🌟 Senin için iyi haberlerle sonuçlansın bu süreç!
Cevap
13Cevap

33 gün ve vermeyecekleri belli. Maliyeye ve sskya müracat et.
Buraya laf yapana kadar gidip onlara yapsana 33 gün olmuş mk nasıl işe giriyorsunuz çalışıyorsunuz
Onlara laf yaptım
Susmadım
Buna rağmen söylemediler!
Oyy kıyamam sana çalış köle
Sensin köle!. Çıkacam tabiki ordan!.
Şimdiye paranı almış olman gerekiyor üstüne yatmışlar
Ses yükselt, paramı verin, zevk ićin çalışmıyorum de
Ya nasıl söylemiyorlar. De ben beleşe mi çalışıyorum. Çalışma işkura şikayet et
Değil nerde çalışıyorsun
Restorant
Paranı al ordan uza
Aynen ama yeni iş bulunca