Eğitim & Kariyer 22 yaşında üniversiteye başlamak geç mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an sınava hazırlanıyorum seneye 22 yaşındaüniversiteye başlasam çok mu geç sizce? 22 yaşında üniversiteye başlamak geç mi sizce? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pınar25252525 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Daha çok gençsin aksine 22 ne ki iki yıllık bölüm okusan 24 te mezunsuj 0 1 Yorumla Soran 6 ay İki yıllık değil 4 yıllık okumak istiyorum bide üstüne hazırlık okusam 5 yıl ne yapacağım of Yorumla
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 6 ay Bende yeni başladım, hatta birşne daha başlamadım bile 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Geç değil tam zamanı 0 2 Yorumla Soran 6 ay Hazırlıkla birlikte 5 yıl okusam sonrasında iş hayatına atılmak için çok geç olur mu? Yorumla Paşazade02 6 ay Kesinlikle geç olmaz buna emin ol Yorumla
Almound Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Hangi bölüm 0 2 Yorumla Soran 6 ay Psikoloji okumayı düşünüyorum Yorumla Almound 6 ay önü açık bir bölüm okusan daha iyi olur senin için Yorumla
__esma__ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Değil 0 2 Yorumla Soran 6 ay Çevrede akrabalar çok baskı yapıyor bu yaşta okuyup ne yapacaksın falan diye benimde motivasyonum düşüyor bir şey yapasım gelmiyor Yorumla __esma__ 6 ay boş ver onları kendine odaklan sana ne iyi geliyorsa onu yap onun için uğraş Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 412 cevap paylaştı. Biraz erken demi 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok geç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha çok gençsin aksine 22 ne ki iki yıllık bölüm okusan 24 te mezunsuj
İki yıllık değil 4 yıllık okumak istiyorum bide üstüne hazırlık okusam 5 yıl ne yapacağım of
Bende yeni başladım, hatta birşne daha başlamadım bile
Erken gidenler bir halt olmadı hiç takma aşko
Geç değil tam zamanı
Hazırlıkla birlikte 5 yıl okusam sonrasında iş hayatına atılmak için çok geç olur mu?
Kesinlikle geç olmaz buna emin ol
Hangi bölüm
Psikoloji okumayı düşünüyorum
önü açık bir bölüm okusan daha iyi olur senin için
Değil
Çevrede akrabalar çok baskı yapıyor bu yaşta okuyup ne yapacaksın falan diye benimde motivasyonum düşüyor bir şey yapasım gelmiyor
boş ver onları kendine odaklan sana ne iyi geliyorsa onu yap onun için uğraş
Biraz erken demi
çok geç
Oku abim