UnNe yapacağım yardım edin?

Herkese iyi akşamlar. Size kimseye anlatamadığım bir derdim var onu anlatmak istiyorum. Ben 9-10. sınıfta devlet Anadolu lisesindeydim. Ancak akran zorbalığı vb. sebeplerden ötürü okuldan ayrılmak istedim. Keşke ayrılmasaydım çok büyük hata ettim. O okulun hocalarıyla aynı arkadaş gibiydik. Hocalar beni çok severdi ben de onları. Hatta sınıfta iyi anlaştığım kişiler de vardı. Sonrasında bir grup seni okulda istemiyoruz dediler. Sürekli kavga ediyorduk. Ben de artık bıktım ve eve abartısız her gün ağlayarak geliyordum beni bu okuldan alın diye. Neyse sonra aldılar beni okuldan başka bir özel okula geçtim. Ama geçtiğime öyle bir pişman oldum ki size anlatamam. Bu sefer de özeldekiler zorbalığa başladı. O okula giderken hep eski okuluma geri dönmek istedim derslerde bile odaklanamıyordum. İşte o andan itibaren hayatımın pişmanlığını yaşadım. Keşke onlarla kavga etseydim ama her şarta rağmen o okulda kalsaydım diye. Sonra 1-2 ay süre geçti bu durumu aileme söylemeye karar verdim. Ailem beni çok umursamadı aynı şeyleri yaşamamdan korktular. Ama ben ısrar etmeye devam ettim ve o okula gitmek için canımdan can gitti. Çok fazla kişiye danıştım ve hiçbiri beni desteklemedi derken benim babamın yakın arkadaşı vardı ona danıştım ve anca o ikna etti.3 aydır eski okulumdayım fakat o eski anılar, eski eğlenceli zamanlar, eğlenceli zamanlar yok olup gitmiş. Millet son sene diye özele geçmiş ve hocalar da değişmiş. Artık eskileri düşünmekten kendimi alamıyorum ya kafamın içinde dönüp duracak ya da kendimi yiyip bitireceğim. Sırf ailemin bu korumacı tavrı yüzünden 1,5 yılım hayatımın en güzel yılları boşa gitti ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun işiniz rast gitsin.
UnNe yapacağım yardım edin?