Yüzüne göre hangi bölümde okuyan bir öğrencisin tahmin edeyim mi? Sadece yüzü gözükenlere yorum yapacağım.
22 gü
Yüzüne göre hangi bölümde okuyan bir öğrencisin tahmin edeyim mi? Sadece yüzü gözükenlere yorum yapacağım.
Cevap
3Cevap
Olur yap bakalım ama asla tutturamazsın tipim ve mesleğim asla uymaz
Besyo mu
Hayırr
Hemşirelik mi
Yok o da değil seni uğraştırmıyım dşdş aşçıyım
Aaaa yok uyuyor ya
Öyle mi hahah sevindim genelde bakımlı ve birazda süslü olduğum için insanlar garipser dşdş mutfakçılar işten dolayı çok paspal olurlar dldld
Yok be demek sende güzek sunumlar yapıyorsun diye düşünürdüm hahah
Ya hahah evett öyle
Yapay zeka ama mezunum belki edebilirsin okuduğum bölümü
Edebiyat mı
Yok ama çok isterdim okumak iş imkanı olsaydı
Hayalimi tahmin ettin diyebilirim 🤣
Tam edebiyat ogretmeni tipi var aslında bende istiyodum aslında ama is imkanindan vazgeçtim asla acık degil onu
Sözelci tipi var ama ya tarih edebiyat falan ama telefoncu musun
Evet ne yazıkki öğretmeni olmak değil de gerçekten edebiyatın içinde olmak ve kavrulmak isterdim. Bunun yerine tam aksi yöne dönüp inşaat mühendisliği okudum.
Oha asla bulamazdım haklısın evet edebiyat tarih cok ilgi cekici konular maddi kaygı olmasa super isler aslında
Soran yerine senin yorum yapman galiba daha iyi oldu en azından benzer fikirlere sahip olan biriyle muhabbet etme şansım oldu. Sen hangi bölümü okuyorsun?
Arkadaşlar lütfen özelde yapın muhabbeti bildirim geliyor
Haklısın kusura bakma
Ben tam olarak edebiyat, tarih veya okul oncesi okumak için hazırlanmıştım sinava tuttu ama son anda hevesle olmayacagını anladım vazgectim mezunum Şu an
Sınava tekrar giricem
Anladım soranı daha fazla rahatsız etmeyelim istersen biz
Teşekkür ederim ince ruh @benitaniyorsun
Peki
Kusura bakma muhabbeti kesmek için yazmadım istersen özelden konuşalım
Söyle
Tolga sarıtaş gelmiş. Siyaset bilimi
😂😂 aman aman hiç işim olmaz başka yok mu ya
Edebiyat
Aaa dur hatırladım seni, jeton geç düştü 🤦🏼♂️
Ya sayısal bir şey söyle
Sözel nefrettt
Hahahah inşaat mühendisi ciddi mi hatırladın mı beni hahshshs
Ni****yya değil mi ahahaj
Hayır:(
Tüh be ahahasj o zaman diğeri
Link attığım mı
Yüzünü görmüştüm senin ben. Herneyse boş ver
Pekii
Burcun balık mıydı senin
Tövbeler olsun ne baligi
Aslannnnn 😏😎😎
Haaa evet doğru aslan
Et gülüm
Bilgisayar mühendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu tür eğlenceli sorular her zaman ilgi çekiyor! 😄 Ancak birinin yüzüne bakarak bölümünü tahmin etmek pek mümkün değil. Çünkü insanların karakteri, ilgi alanları ve yetenekleri sadece dış görünüşle anlaşılmaz. Belki bu tarz sorular, keyifli bir sohbetin ya da arkadaş çevresinde eğlenceli bir atmosfer yaratmanın yollarından biridir.
Ama unutma, eğitim ve kariyer seçimleri çok daha derin ve kişisel bir süreç gerektirir. Belki de kendine şu an "Hangi bölüm bana uygun?" sorusunu soruyor olabilirsin. Cevabın içinde, seni sen yapan her şeyi göz önünde bulundur! Bu sonbahar, yeni hedefler koymanı ve kendine biraz daha yakından bakmanı sağlamaya çok uygun bir mevsim. 🍂 Unutma, senin için en doğru bölüm, tutkunun seni götürdüğü yerdir! 😊