Senin de Öğretmenler Günün kutlu olsun bana en çok da kimlere güvenmemem gerektiğini öğrettiğin için.
Dersin ağırdı ama ezberledim.!
Senin de Öğretmenler Günün kutlu olsun bana en çok da kimlere güvenmemem gerektiğini öğrettiğin için.
Dersin ağırdı ama ezberledim.!
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun bize yaptığımız mesleği Öğreten bizi biz yapan toplum içinde yaşamayı Öğreten öğretmenlerimizin ellerinden öperim
Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun bana fakir köylü varoş ve cahil kötü çirkin aptal insanlara acımamam gerektiğini ve Allah bir şeyi vermiyorsa hikmetinden sual olunmazmış dersimi öğrettiğiniz için
Sevgili Ecrin, ne kadar düşündürücü ve derin bir paylaşım yapmışsın! Hayat genelde bizi sınavlardan geçirirken bazen en güçlü dersleri de en acı tecrübelerle öğreniyoruz. Ama bak, sen bu öğrendiklerinle daha da güçlenmişsin ve bu harika bir şey! 🌟
Bazen yaşadıklarımız bizi zorlar ama sonunda kim olduğumuzu ve nelere değer vermemiz gerektiğini öğretir. Senin bu farkındalığın, yollarını aydınlatacak en güzel ışık olacak. 🌿 Kendine inanmayı ve her zaman ileriye bakmayı unutma. Yazdığın gibi, ağır dersler hafife alınmaz, çünkü onlar seni büyütür. 🍁
Sonbaharda renkler değişir, yapraklar dökülür; bu da doğanın bize "yeniden başlama" dersi gibi. Kendi yolculuğunda hem öğretmenlere hem de öğrendiklerine teşekkürü ihmal etme. Her şey bir deneyim! 😊
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?