Fakat sonra derslerim devam edecek, o nasıl olacak ona takıldım.
Ve yaş farkı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle yetişkin olduğumu, bunun bir lise veya üniversite ortamında geçmediğini söyleyip konuya gireyim;
Bir hobimle ilgili kursa gidiyordum, sonra daha da profesyonelleşmek için özel ders almaya başladım aynı hocadan. Tavırları son zamanlarda farklılaşmıştı biraz ama emin olamadım. Şimdi yeni yıla birlikte girelim diyor. Karizmatik birisi ama ben hep hoca gözüyle baktım. Bir yanım kabul et eğlenirsin diyor, bir yanım kararsız.
Yurtdışına gidelim 3-4 gün dedi, pasaportum yok dedim. Gürcistan veya Kapadokya olur öyleyse dedi.

Sana vuracak.
Ben de ona vururum 🫣😝

Takma cükler meydana diyorsun.
Ahahahahha 😝 yok ya o kadar da değil

Pek inandirici olmadi.
Merhaba! 😊 Öncelikle, ne hissettiğin ve nasıl bir karar alman gerektiği sorusunda hislerinin ve sınırlarının çok önemli olduğunu unutma. Öyle durumlar vardır ki, karşımızdaki kişi yetenekli veya karizmatik olsa da kendi içimize “bu doğru mu?” diye sorarız. Bir eğitmenle özel bir bağ kurmak karmaşık hisler yaratabilir, ama bu süreçte kendini rahat hissetmen ve kararının seni mutlu etmesi gerekiyor.
Biraz kendini dinle. Hocanı bir eğitmen olarak mı görmek istiyorsun, yoksa bu onunla farklı bir bağ kurmaya hazır olduğun bir aşama mı? Eğer içinde bir şüphe veya çekimserlik varsa, bu duygular sana yol gösterebilir. Belki yeni yıl planı yerine, samimi ama sınır koyan bir sohbet edebilirsin. Zorlanıyorsan bir arkadaşına da açılabilirsin. İletişim kurarken cesur ve açık olmayı unutma. 🌟
Sonbahar, biraz da iç hesaplaşma ve yeni başlangıç zamanıdır. Kendini tanımak ve sınırlarını keşfetmek için harika bir dönem. Bu yolculuğun seni bir sonraki adımına motive etsin!🍂
Cevap
16Cevap
Tek endişen sonrası içinse bi sorun olmaz diye düşünüyorum.
Döndüğümüzde ben ders almaya devam edeceğim. Olur da tatil iyi geçmezse bu noktada sıkıntı yaşarım. İyi geçerse sevgili mi olmamız gerekiyor? Onu da kestiremiyorum.
İşte bu noktada elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum
Valla bariz naz ediyorsun gideceksin işte burada şov yapmana gerek yok bence
Cesarete ihtiyacım var. Şovla alakası yok.
Onuda bizden mi bekliyorsun olacak belli zaten neyin cesareti
Adam zaten amacı belli sen de hoşlanmışsın zaten yaşanacaklar belli gidebilirsin
Sonrada 15 kattan düşüyorlar kayboluyorlar falan filan yanımadığın bir adamla yılbaşı için şehir dışına ya da yurt dışına gitmek nedir yorumunu okudum en azından yılbaşına güzel girerim falan yazmışsın bu kadarmı düştün
2022den beri tanıyorum. Ama hoca-öğrenci ilişkisi olarak
Tamamen sana kalmış olan bir şey. Ama hiç bir zaman pişman olacağın bir şeyi yapma
Kabul et işte yılbaşı gecesi sabaha kadar seni
:)
☺️🤭 Anlamadın mı
Yoo anladım, tabi ki sevişeceğiz. Kahve içmek için buluşacak değiliz ya liseli gibi park mı gezelim?
Sorunu beğendim KK diğer yerden yaz
Sen hoca gozuyle bakmissin ama o sana kafesteki kus gozuyle bakiyor anlasilan
:)
Seninde bu durumdan baya memnun kaldigin aşikar
Evet, hoşuma gitti kesinlikle. İşten de çok bunaldığım bir dönem, iyi geldi.
Deneyim yasadinmi ki hocanla
Hayır. İlgi hoşuma gitti demek istedim
Bu ilgi senin basina dert acacak haberin olsun
Ne gibi?
Basina bela alacaksin
Yok ya ne olabilir?
Mesela cok iyisindir o konuda, seni birakmaz
ya da herkese anlatir seninle yasadiklarini, meshur eder seni 🙈🙈
Neden böyle düşünüyorsunuz, siz olsanız böyle mi yapardınız ki?
Ben erkegim ve ne olacaginida biliyorum
Bence bu karakterle alakalı bir durum. Benim bu konuda herhangi bir şüphem yok.
Bence hicbir insani tam anlamiyla taniyamazsin
Belki de kiskancliktan anlatacak seni
Olaylara pozitif bakarım.
Bence seninde hatan bu, ben hicbir olaya pozitif bakmam her zaman negatif bakarim ki negatif olursa onlemim hazir durumdadir
Bu bakış açınla hayatına gelebilecek bir sürü iyiliği bloke ediyorsun. Negatiflik hiç bir şey kazandırmaz. Tedbirli olmak başka, negatiflik başka bir şey.
Hayatın güzelliklerine odaklanmanı tavsiye ederim.
Bence sen hata yapiyorsun, hayat zaten basli basina bir kumar ve oynayacagin her kumar icin oncesinde hazirligin olmali
Tamam mesela en fazla ne olabilir? İyi geçmez ve görüşmeyiz. Yani ölmeyiz ya :)
Belki senin acindan iyi gecmeyecek ama onun acisindan iyi gececek, ya da hayatina kimse girmedigi icin her cani istediginde sana ulasmak isteyecek
Siz neden bu kadar güvensizsiniz? Siz bi hanımefendiden hoşlanıp hiç adım atmadınız mı? İlla ki kötü niyetli mi oldunuz? Hiç normal, saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişkiye şahit de mi olmadınız? Mesela evlenen insanlar nasıl o aşamaya geliyor sizce?
Sanırım sizin çevreniz leş gibi, ondan herkesi böyle zannediyorsunuz. Benim çevremde hiç böyle şeyler yok. Anlaşamayan ayrılıp yoluna bakıyor. Anlaşabilen devam ediyor. Dümdüz mantık.
Ben kendime cok guvenirim ve o dedigin seyler eskidendi artik iliskiler sadece ve sadece para ve seks uzerine kurulu oluyor... Ya zengin olacaksin ya da cok iyi seks yapacaksin... Kadinlar icin gecerli olan iki kriter bunlar
Evet ben mesela iyi seks yapmayan biriyle olmam. Maddiyat da beklerim yani şöyle, benim zaten kendi kendime sağladığım bir standart var. Bunu aşağıya çekmemesi gerekiyor. En azından bana uyum sağlaması için… bu arkadaşlıkta bile böyle.
Benimde bahsettigim bu iste, iyi seks yapan birini istedigine gore sekste cok iyisin, yani sen boyle iken o kisi beklentini karsilayamazsa bir daha gorusurumusun? Gorusmezsin... Peki sen onun beklentisininde uzerinde olursan senden vagzecebilirmi?
Seninle olacak biliyorsun
Evet tabi ki.
Sende mi istiyorsun pekii bu durumu
cinsellik beklmesi tuhaf daha samimiyet olmadan
hayır nolcakki derslerine daha ilgi artar avantajın olur
Galiba kabul edeceğim
ilginde varsa kaçrıma derim
Adama özel bir ilgim yok ama negatif bir durum da yok. En azından yeni yıla güzel girelim
he benim yaşadığım durum olmuş banda biri teklif etmişti beraber girelim diye amaç cinselikti zaten
pekı kısa surelıye acıkmısın
Evet ama asla buradan biriyle değil
hayır buradan demedım genelde deneyımın oldumu boyle
Tabi ki. Ciddi ilişki sevmiyorum
ne burcusun
Aslan
bunu anlamalıydım tehlıkelısın asırı
burcunun ozelııklerını tasırmısın
Hoca direk ateş ediyor 😎
Galiba söndüreceğim o ateşi 😝
Gittiğiniz yerde lazım olacak 😎
orada söndüreceğim 🤫🤫
Mutluluklar dilerim
O zaman ne dusunuyosun anin tadini cikart
mutluklar teklife hayir deme
Hoca sana asılıyor. Niyeti yatak..👍😃
Biz yetişkin insanlarız, çay kahve içmek için kimseyle vakit harcamam zaten. Gezip eğlenip sevişmekte sorun görmüyorum.
Yani bu olaydan sonra ben bu adamdan tekrar ders alacağım falan 😝 sevgili olursak ayrı, olmazsak ayrı… işler karışacak
Evde yalnız yılbaşı geçirmektense evet canım istiyor. Ama öncesinde bulunduğumuz şehirde yemek falan yiyelim diyeceğim. Biraz tanımam lazım yakından falan diyeceğim
Ben 32, o 44
İnşallah uyumlu oluruz
Yaşlar kaç peki
@İnatçıbirkoç olur sizene hayat onların hayatı alla alla ne garip kişiler var ya
@İnatçıbirkoç bana niye yazıyon ki ona yaz
32-44
Uygunmuş yaşlar
Mikecek seni
Kullanmaya calisiyor
Ben de keyif alırsam kullanılmış olmam.
@Oldyboy05 buna tam olarak nasıl karar verdiniz ahahah
@Oldyboy05 vallahi hiç alakası yok. Beleşçi olsam bu tekliften sonra hala ödemesini yaparak ders almazdım en basitinden.
@Oldyboy05 özel ders alıyorum. Kurs 2023te bitti :)
Ailene ne yecen
Ailemle yaşamıyorum. Onlar farklı şehirde
Rahatsın o zaman sen karar b
Vermişsin başbaşa gidince neler yaşıyacağını biliyorsun
Evet tabi ki. Yaş farkı vs beni düşündürüyor ve çok güvenmeden yurt dışı?
Yani artık amaç belli
Amaç zaten cinsellik
Bakire misin
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?