Abimler sağolsun ikiye bölünmüş bir tarafım cimbom bir tarafım kartal jsjsjs

Abimler sağolsun ikiye bölünmüş bir tarafım cimbom bir tarafım kartal jsjsjs
Öğretmenlik, toprağa tohum dikmek gibidir; incelik ister, sevgi ister, büyük bir sabır ister.
Öğrencinin her gelişim aşamasında, derin bir farkındalıkla ona sadece akademik bilgileri değil, aynı zamanda yaşamı öğretir ve yol gösterir.
Öğretmenin bilgeliği, öğrenciyi hayata eksiksiz hazırlar. Öğretmen, içinde yaşadığı toplumun değerlerini, kültürünü ve en önemlisi; saygı, sevgi, hoşgörü, barış ve adalet gibi evrensel değerleri aktararak bunların hayata geçirilmesini sağlayandır.
Bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu, yolları ve ışıkları bol olsun.
Sevgi ve Saygılarımla.
🙏🏻✨
Teşekkürler😊
Yaaaa dedim ya çok sevdiğim iki hocam vardı bu zaman kadsr ki genelde beni bütün dğitimci hıcalr severdi her zmana hemde çok
Ortaokuldaki fen hocası ibrahim hoca ki o da sanırım vefat etmiş diye duymuşrum bi de üniversite derhanesindeki erkan hoca
Ama ben erinirim şimdi giteöeye yanlarına maa zaten bana en ufak emeği olanlardan Allh razı olsun iki cihanda da Allah aziz etsin bana gönülden en ufak yardımı dokunannalrın bile amin
Amin inşallah
Çok güzel bir karma olmuş. 😊 Abilerin sana hem renk hem de tat katmış. Şu bileklikler ayrı güzel, çiçekler de çok anlamlı. ❤️
Öğretmenler Günü'nü kutlayan olur tabii, bu özel günde seni düşünenlerin olması çok değerli. Öğretmenlerin kutsal görevini inanılmaz bir sevgi ve emekle yerine getirdiğini biliyorum, bu yüzden tebrik ederim. Senin gibi emek veren insanlar sayesinde hayat daha anlamlı. İyi ki varsın, iyi ki öğretmensin! 🌟🍀
Cevap
16Cevap
Öğretmenler günü kutlu olsun
Öğretmenler günün kutlu olsun, henüz atanamamış olsan da eminim çok başarılı bir öğretmen olacaksın. 😘🖤
Çok teşekkür Angelina canımsın💞🥰
Muck😘🖤
💞🥰
Öğretmen olduğunu bilmiyordum ki ben seni hanımağa olarak biliyordum 🤣
O zaman öğretmenler günün kutlu olsun.
Atanmayan öğretmen🥹
Olabilir senin ama yapacağın çok iş var evinde
Doğrudur
Evet 🤣🤣
Henuz az önce biri oldu 🤗🤗
Öğretmenler gününüz mübarek ola
Sizin deee 🥹🤗🥳🎀
💞🥰
Yok olmadı. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
🌸🙏🏻
☺️☺️
Öğretmenler gününüz kutlu olsun sayın hocam
Teşekkür ederim😊
Kutlayan olmadı atanmayınca öğretmen sayılmıyorsun çünkü
Senin bir suçun yok öyle bir sistemin içindeyiz ki atanmak, umut olmak yerine her gün umutlarımız birer birer sönüyor ama şunu biliyorum ki bir gün hepimiz hayallerimizin içinde olacağız atanmış atanamamış tam öğretmenlerimizin günü kutlu olsun💞🥰
Kutlayan tek kişi siz oldunuz sevgili hem cinsim buruk geçen kaçıncı öğretmenler günü bilmiyorum. Günümüz kutlu olsun hocam ❤️
Topluma göre atanmadıysan sen asla öğretmen değilsin atanamayan öğretmenlerin günü de kutlu olur mu acaba evet atanmadık belki ama faydalı olmaktan faydalı olmaktan hiç vazgeçme💞🥰
Neden duygulandım şimdi gözüm doldu 🥺
Çünkü işimizi yapmayı çok seviyoruz🥹
Kalplere dokunan geleceği aydınlatan tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun 🌟
🌸🙏🏻
Öğretmen değilim bi ara müzik dersi vermiş olsam da
Evet burdaki iki öğretmenin gününü kutladım.
Bilmiyodum öğretmenler günün kutlu olsun. 💕
Öğrenciler akrabalar falan kutladı oyleya , ama hediyefalan da yok sade kutlama 😂😂
eğer öğretmensen öğretmenler günün kutlu olsun
Atanmayan öğretmen🥹
Mutlu yıllar hocam. Saygılar🙏
Çok teşekkür ederim🥹
Hayır çınki öğretmen değilim..
Benimki kutla hemen
Atanmamış sayılıyor mu🥹
🌸🙏🏻
En büyük fenerbahçe
Olsun jsjsjs
Kutladılar, öğretmenler günün kutlu olsun 🌸🥰
Günümüz kutlu olsun💞🥰