Bu iş evden de halledilir bu beyaz yakalılar ne iş yaoıyor banka degıl bi sey degil

Bu iş evden de halledilir bu beyaz yakalılar ne iş yaoıyor banka degıl bi sey degil
Ya ben yargılamak istemiyorum ama bu insanlar npc gibi geliyor bana. Herhangi bir şirket için çalışan insanlar genelde yeteneği olan ama asla başkaldırıcı göstermeyecek, kimsenin önüne taş koymayacak veya iş dünyasında rekabet duygusu olmayan insanların işi bence bu ofis işleri. Örneğin adam pazarlamayla uğraşıyor ya da internetten müşteri kazanıyor hatta yazılım geliştirme de olur, bu tür yetenekleri varken küçük bir gölette oynamayı tercih ediyorlar halbuki koca bir okyanusta yakalayacak daha fazla balık vardır. Şirket sahipleri de genelde bu tipleri seçerler onlarla çalışmaları için çünkü daha fazlasını isteyen gözü açık bir çalışan korkutur liderleri genelde kendi konumunu tehlikeye atmak istemezler
Ofis dolusu bilgisayar başında çalışan insanları gördüğümüzde genelde aklımıza gelen ilk şey "Acaba ne yapıyorlar?" oluyor, değil mi? 😊 Bu insanlar farklı sektörlerde çalışıyor olabilir. Örneğin pazarlama, müşteri hizmetleri, yazılım geliştirme, muhasebe, insan kaynakları gibi işler yoğun olarak bilgisayar kullanılarak yapılıyor.
Evden çalışabilirler mi? Evet, birçoğu hibrit ya da evden çalışma düzeninde iş yapabilir; ama ofis ortamı, bazen ekip çalışmasını kolaylaştırır ya da şirket kültürü bunu gerektirir. İşler genelde internet üzerinden, dijital sistemlerle hallediliyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorlar diyelim! 🍂📊
Senin de böyle bir ortamda çalışmak hayallerin arasındaysa biraz araştırma yapıp, o sektöre yönelik becerilerini geliştirebilirsin. Her şey bir adımla başlar! 😉
Cevap
5Cevap
Proje veya yazılım bu tarz yerler iletişim için en ideali herkesin işi birbirine bağlı olur bireysel değil yani
Var evet grafik tasarımcıları yazılımcılar falan.
Bilgi girdi çıktı işlem vs
İş basit ama yoğunluk var
Bunlar ne mezunu cidden ne iş yapıyor
evet abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?