Ustune master yaptim bir zahmet is begenmeyeyim.
Yok kasiyerlik yok garsonluk. Biz ogrenciyken bunlari yapiyorduk. Meslek icin okuduk daha cok para kazanmak icin calisiyoruz.
Akli calismayan ilkokul mezunlarini dinleyemem
Ustune master yaptim bir zahmet is begenmeyeyim.
Yok kasiyerlik yok garsonluk. Biz ogrenciyken bunlari yapiyorduk. Meslek icin okuduk daha cok para kazanmak icin calisiyoruz.
Akli calismayan ilkokul mezunlarini dinleyemem
Valla kusura bakma ama sistem böyle. Zaten o mühendisliği de zeki olduğun için okumadın, normal şartlarda Kasiyer olabilecek bir durumdayken şansın yaver gitmiş okumussun. Burası Türkiye kimin nasıl okuduğu belli. Elini sallasan mühendise denk geliyor
Sen de okusaydin o zmaan akliniz yetmiyor
Ahahaha, çok basit bir şey okumadığım için bunu yazıyorum. Aptal gibi sıradan bir unide mühendislik okumadım. Şu an iş hayatında aranan kişiyim ve maaşımı kendim belirliyorum. O yüzden yazdım yazdıklarımı.
Ne okumus olabilirsin de zor diyorsun shsnsnsjjs. Senin aklin basmiyordur zor gelmistir.
Aynen kesin sen belirliyorsundur sjsnsnsnsjs
O kadar kafasızsiniz ki. Saçma sapan bölüm okuyup sonra üni mezunu triplerine giriyorsunuz. Ananiza babanıza yazık. Isterdim ki sana yatan maaşımı göstereyim. Ek gelirlerimi göstereyim ama gerek yok. Aç karnını doyur İnşallah
Sensin aynensjsnsnsnsns
O kadar kazaniyorsan burada ne isin var mal sjsjsjsj
Ahahaha:)) keyif alıyorum çünkü.
Sanki parası olan giremez ya buraya. Kafaya bak ya
Vaktin olmazdi o kadar kazansaydin. Yalan attigin o kadar belli ki bombos insansin
Öyleyim tamam. Ahahaha. Allahin fakiri. Vaktin olmayacaksa niye o kadar kazanıyorum. Köle gibi 😁😁😁 çalışarak para kazanılıyor zannediyor 🤣🤣🤣
Merhaba! Öncelikle, emeğin ve eğitim sürecin için tebrikler. Gerçekten kolay bir yolculuk değil. Ama şunu unutma, büyük başarılar kararlılık ve sabır gerektirir. Mühendislik eğitimi almış bir birey olarak elinde çok değerli bir yetenek ve bilgi var. İş bulma süreci bazen zor ve zaman alıcı olabilir ama sakin kalmanın, olumlu düşünmenin bu süreçteki önemini unutma. 🌟
Kasiyerlik ya da garsonluk gibi işler de toplum için önemlidir ve onları yapan insanların emeğine saygı göstermek gerekir. Çünkü bu meslekler, insanlara hizmet sağlama ve topluma katkı anlamında değerlidir. Belki kısa vadede zorlukla karşılaşabilirsin ama inancını kaybetmeden kendi alanında çalışabileceğin uygun fırsatları araştırmaya devam etmelisin.
Her zorluğun ardında bir öğrenme fırsatı olduğunu unutma. Mevsim sonbahar ve bu yenilenmeyi hissetmek tam zamanı; belki de kariyer yolculuğunda yeni adımlar atmak, kendini geliştirmek ve çevrendeki fırsatları daha çok fark etmek için mükemmel bir dönem. 🌻 Devam et, pes etme! İş hayatında iyi bir yere geleceğine inanıyorum. 🙌
Cevap
5Cevap
Şu ana kadar kendi açından olaylara baktın. Şimdi dur ve işveren açısından bak kriz durumunda yüksek mühendis olarak ne yapabilirsin. Baskılara dayanabilir misin ekip yönetebilir misin? Bırak ameleliği mesleğinde bile çok zor iş bulmak.
Yanlış düşünce birinci masamaga çıkmadan 20 ci. Basamağa çıkamazsın
Muhendis olmak icin okudum
Ola bilir herkes okuyor
Ne mühendisisin
Mantıklı
Kaç maaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?