Ailemle sürekli fikir ayrılığına düşüyorum bu durumda nasıl yorum yapmamalarını sağlarım?

Anne babam ayrı ikisinden de ilgi görmedim ama işine gelince sadece kızarak babalık yapan bir babam var lise okumama izin vermedi halamda okuma açıktan oku dediğinden dolayı onu dinleyip açıktan okudum sonra ise üniversite hayalim yoktu halam üniversite sınavına gir dedi 1 senede ne yapsam yaşıtlarımdan geri kalıyordum olmadı güzel bir sıralama da yapamayıp 1 milyona girdim sonra mezuna kalırım hedef belirler aceleye getirmeden güzelce düzenli çalışırım dedim mezuna kalmama izin vermediler bende kırmamak için gittim şu an 2. Sınıfım halam ile konu geçerken mezun olmayı bekleyeceğim ama bölümümden yana bir beklentim yok dedim diye kızıyor kavga çıkarıyor bizim zamanımızda para imkanı olmadı diye. Bende babam bana 3 ayda bir para göndermiyor dedim diye öldü say babanı dedi bende sende zamanında öldü sayıp okusaydın dedim diye kızdı çok yoruldum artık iyiliğimi düşünüyorlar ama halalarımda boğuyor
Ailemle sürekli fikir ayrılığına düşüyorum bu durumda nasıl yorum yapmamalarını sağlarım?