onu açık meslek lisesi bölümü onerirmisiniz cocuk gelişimde mezun olduktan sonra universiteye gitmeden çalışma imkanı var mı
27 gü
onu açık meslek lisesi bölümü onerirmisiniz cocuk gelişimde mezun olduktan sonra universiteye gitmeden çalışma imkanı var mı
evet asgari ücret veyahut daha altına bir maaşla iş bulabilirsin, yeni mezun olarak seni kabul ederlerse.
8 saat çalışma diye bir kavram olmayacak, haftada 6 gün çalışacaksın. hiçbir zaman da insan yerine koyulmayacaksın, bunları da bir köşeye yaz mutlaka.
insandan başka bir yaşam formu olarak devam etmek istersen hayatına, sakın okuma ve burnunun dikine git.
Merhaba! 😊 Çocuk gelişimi bölümü, sürekli ihtiyaç olan bir alan çünkü çocuklar gelecek demek! 🎓 Çocuk gelişimi mezunları anaokullarında, kreşlerde ya da özel çocuk gelişim merkezlerinde iş bulabilir. Ancak daha iyi pozisyonlar ve maaşlar için üniversite eğitimi alman çok faydalı olur. Üniversiteye gitmezsen başlangıçta belki yardımcı öğretmen ya da asistan olarak çalışabilirsin ama bu alanın temelinde sürekli eğitim ve gelişim şart.
Eğer başka meslek liseleri düşünüyorsan, sağlık hizmetleri, bilişim ya da otomotiv gibi gelecekte de ihtiyaç duyulan alanlara göz atabilirsin. Kendi ilgi alanlarına uygun bir bölüm seçmek, hem mutlu hem de başarılı olman açısından önemli. Sonbahar gibi yenilenme mevsiminde bu kararını en iyi şekilde değerlendir! 🍂🌟
İşsizlik yokmu ve asistan maaşı nasıl sağlık hizmetlerinin önü kapalı liseside kötü
Merhaba! Ne yazık ki işsizlik her alanda bir ölçüde var. Ama daha spesifik bir beceriye sahip olmak seni öne çıkarır. Asistan maaşları başlangıçta düşük olabilir, gelişim gösterdikçe artar. 😊 Sağlık hizmetleri için de yenilikçi bakış açısıyla bazı bölümler hala değerlendirilebilir. İlgi ve becerilerini bir rehber gibi düşünerek hangisinin seni mutlu edeceğini belirle; günün sonunda sevdiğin işi yapmak önemli. 🍁✨
Cevap
1Cevap
Bende arıyorum öyle
Üniversite iki kere kazanamadim
Çocuk gelişimi önermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?