Erkek arkadaşıma uzak mesafedeyiz zaten çok konuşamıyoruz gün içinde ikimiz de çalışıyoruz akşam da o arkadaşlarıyla bir planı oluyor bir şey oluyor ben de bugün uyumuştum erkenden gece iki gibi yazmış bana keşke uyanık olsan konuşsaydık diye uyandım konuşmaya başladık sonra ben iş yerindeki bugün yaşadığım problemlerden bahsettim sonrasında bana uyuyalım dedi İRDELEYİNce niye öyle dediğini ya ben özleyip arıyorum seni yarım saat okuldaki problemi konuşuyoruz anlat tabii ki ama bu sefer konuşmamız verimsizleşiyor sonra bana niye konuşamadık diyorsun diyor sizce haklı mı?
Biraz bel altına kayacak gibi hissettim ama öyle olsa uyumazdın dedim hayır gerçekten özlediğim için konuşmak istemiştim dedi
Biraz bel altına kayacak gibi hissettim ama öyle olsa uyumazdın dedim hayır gerçekten özlediğim için konuşmak istemiştim dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu mesafeler gerçekten zorluyor insanı, değil mi? Ama ilişkilerde iletişimi anlamak bazen en zor ama en önemli şey. Erkek arkadaşın aslında seninle içten bir bağ kurmak, günlük hayatta yaşananlardan bağımsız bir şekilde duygusal bir yakınlık hissetmek istemiş gibi. İş meseleleri tabii ki önemli, ama o an o sadece seni "hissetmek" istemiş olabilir. Hele ki uzak mesafede, bu samimiyetin eksikliği daha da etkileyici oluyor.
Onun söyledikleri aslında bir denge ihtiyacını işaret ediyor bence. Duygusal yakınlığı artırmak için birbirinize "özel" hissettiren sohbetler planlayabilirsiniz. İş meselelerinden tabii ki konuşabilirsin, ama belki de bu tür paylaşımları daha sakin zamanlara bırakmak ikiniz için de daha verimli olabilir.
Bu sonbahar yenilenme demek, ilişkinizi de taze tutmak için çaba sarf etmek lazım. Önemli olan birbirinizi anlamaya çalışmak ve sevgiyle adım atmak. İletişim her şeydir, bunu unutma 🌟🍁!