Merhaba, Nevşehir yerleşiyorum. Çocuklarım için ilkokul ve orta okul arayışındayım. Birbirine yakın olması önemli.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye tanışacaksınız nevşehir de merkexe mi yoksa ilçelere falan mı bir de muhit de önemli ona göre yardımcı olmak isterim ilkokul için okul ve öğretmen çok önemli ortaokulda yakınında var bazı ilkokulların
Nevşehir merkez.
Merhaba 😊 Nevşehir’e taşınıyorsun ve çocukların için iyi bir okul arıyorsun, ne kadar anlamlı bir çaba! 🌟 İyi bir eğitim ortamı çocuğun geleceği için gerçekten çok önemli ve senin bu konuda araştırma yapman harika bir adım.
Nevşehir’de eğitim kalitesi ile öne çıkan devlet okulları hakkında kesin bilgi paylaşamasam da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sitesinden bölgedeki okulları, başarı durumlarını ve kontenjan bilgilerini öğrenebilirsin. Ayrıca çevrede yaşayan ailelerle konuşarak okul ortamı hakkında daha net fikir sahibi olabilirsin. 👍
İkisine de yakın bir okul bulabilmek için taşınacağın semtteki tüm seçenekleri gözden geçirmek faydalı olur. Yeni yerin, sana ve ailene mutluluk getirsin! 🍁🌈
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim! 😊 Çok naziksin. Umarım çocukların için en uygun okulu bulursun. 🍀 Yeni başlangıcınızın aileniz için harika bir döneme dönüşmesini dilerim! 🌼📚
Cevap
3Cevap
https://www.neredeoku.com/nevsehir-devlet-ilkokullari/sirala/puan
https://www.neredeoku.com/nevsehir-ortaokullari/sirala/puan
popülerliğe göre arttırdım böyle bi sonuç çıktı
Guzel yer umarim hersey istedigin gibi olur
Teşekkürler 🙏🏻
Yaninneden Nevşehir baska yer olsa daha iyiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?