Meslek secimim?

bu sene yeni sayisal sectim ve aklim karisik meslekler konusunda. 9. sinifta derslerime orta da olsa calisiyodum hani biseylerden yine yuksek puanlar aliyodum. Abim de bana yol gosterip ilerdeki meslegimi secmem konusunda uyarida bulundu. Bende bilac meslek arastirip onlar hakkinda videolar izleyip aralarindan eledim. Molekuler biyoloji ve genetik bolumu denk geldi. Biyolojiyi yapabiliyodum az da degul cok da degil arasinda biseydi. Dedigim gibi bu sene sayisal sectim ama sinavlarda bi bok yapamadim cubku hic calismadim yeterince efor sarfetmedim. Şu an ara tatildeyiz yine calismam gerekirdi ama gercekten motivasyon geliyo sonra gidiyo istegim kalmiyo baslasam bile devam ettiremiyorum. Yks artik ruyalarima giriyo son uc gundur okul sinavlarima gec kaldigimi goruyorum bok gibi hissediyorum. Yani ilerdeki meslegimi gercekten isteyip istemedigimden emin degulim ilgimi cekiyo ama fazlasiyla degil. Ben napicam ilerde yksde ve ileriki meslek hayatimda gercemten emin degulim bi kuyuya dusmus de cikamiyomusum gibi hisseduyorum. Cikmak istiyorjm ama caba sarfetmuyorum istegim olmadigi icin. Benim gibi karisikligi olup da cozmus olan yol gosterebilirmi
Meslek secimim?