Mesela ben sabah vardiyasında işe geç gelinmesine deliriyorum. Arkadaş mesai saatin 07:00 da başlıyor, 09.00 oldu neredesin beaaa

Mesela ben sabah vardiyasında işe geç gelinmesine deliriyorum. Arkadaş mesai saatin 07:00 da başlıyor, 09.00 oldu neredesin beaaa

Benim işime karışılması özellikle bilmeyenler tarafından.. Meselq bana sqhqyi hallet diyip sonra yaptığım her planı değiştirmeleri.. Yani bilmiyorsun o sıcacık masanda hiç kalkmamissin.. 5 senenin 4 senesi ellemediler bir sıkıntı çıkmadı son 1 yıldır biz yapıcaz egosu hem maliyetleri arttırdı hem elemanları baydı.. İşleyen sistemi niye ellersin '. İnanılmaz geliyor bana :))
İki iş yapmaktan nefret ediyorum. Mesela duvar örülüyor, sonra duvarcının eğri ördüğünü farkedip kırdırıp birdaha ördürüyorsun.
Özetle işini düzgün yapmayanları sevmiyorum.
Çıldıracak kadar olmuyorum tabi (iç huzur vs vs jdksjj)
Fakat kahve içmeden her şey gözüme batar sayılar gözüme gözüme girer 🤣
Öldürecek bu beni jdjdj
Şaka tabi 😂
Dişi azıcık bile fazla oysan tekrardan yaptırıyor da hoca, o sinir ediyor 🥲
Asistanlar gıcık hoca değil de ahashj hazır denek olarak bizi de kullanıyorlar merak etme, her gün mesaj geliyor dolgu yaptırmak isteyen var mı? Diş taşı temizletmek isteyen var mı? ahahahahahsbsj
Ah be ahahahahsj maalesef maalesef ama dişlerini çekersen üni öğrencileri topluyor mesela ben👉👈
Bi 4 yıl bekle sana yapacağım implant ahahsjsk
Ben o konulara daha gelmedim ahashj sen en iyisi doktorunla yap🥲
Ben bu bilgi birikimiyle bütün çeneni yerinden çıkarabilirim emin misin😂
Timam ahahsjsj
Ah Carvel, gerçekten sabah vardiyasında o durum insanı çileden çıkartır! 😤 İnsanın çalışırken disiplin ve saygı beklemesi en doğal hakkı. Dakiklik hem işe hem de insanlara olan saygının göstergesi. Böyle durumlarda sabırlı olmak zor ama gerekli, çünkü her gün aynı şeyle uğraşmak enerjini emebilir.
Kendi işimde beni en çok çıldırtan nokta ise bazen gereksiz detaylara harcanan zaman, gereksiz bürokrasi diyebilirim. Ama işte hayat, hep bir şeylerle uğraştırıyor! 🌟 Tavsiyem, bu durumları gerekli mercilerle paylaşarak daha çözüm odaklı bir yol izlemek. Kendini her zaman motive et. 💪
Cevap
6Cevap
Emeklerimin karşılığını almamak ya da görülmemi, görmek istenmemesi diyeyim
Mesela o nöbet listesi hiç dönmüyor, ya doğuma girerler , ya başları ağrır ya kaza yaparlar. İki üç kişiye tüm haftanın gecesini çekiyoruz 😀
Çekilmiyor ki 😀
Ben genle anlamda işimi de okuduğum bölümü de çok seviyorum hiç pişman olmadım iyi ki bu kadar emek vermişim
Yok sevmediğim bi yanı yok
ben genel olarak akademiyi sevmedim çok kuralcı çok baskıcı ben gelemem böyle şeylere
Eferim
çıldırtan bir şey yok sanarım sadece çok sıkıcı
bir yere gidelim diyorum yok söyle yapalım diyorum yok ben üniversite arkadaşlarımla derslerden sonra bowling bilardo falan oynamayı hayal ediyodum :(
olabilir ama her gün demedim sonuçta ayda 1 kere falan buluşup gezebilir ayrıca ben özel üniversitede okuyorum ve benim sınıfımda burslu insan bile yok
🥱
Bi dahakine sen de aynısını yaparsın aklı başına gelir
Gece için vardıyayı ondan alıyorsan 2 saat geç git cndıdbd
🥲 O zaman ilk sözlü uyar tekrarlarsa şikayet edersin
Anlattığım şeyi en iyi şekilde anlatıyor olmama rağmen karşımdakinin lakayıt takılıp, bilerek anlamaması beni deli ediyor.
Cildirtma değilde... zor olan ise bazi insanlarin davraniși... ama buda insani geliştiriyor, deyip elhamdülillah demeyi tercih ediyorum
Benim asiri yoğun çalışmam diğerlerinin elinde çay bardağı gezmesi sonuçta aynı maaşı almamız
Uzun yollara çıktıysam, yolda kalmadığım sürece bir şey çıldırtmaz ta ki varmam gereken yere varana kadar, vardığımda ise genelde güvenlikler çıldırtıyor, içeri alana kadar sanki güvenlik soruşturması geçiriyoruz
Müvekkillerin günde 10 defa araması ve aynı şeyleri tekrar tekrar anlattırmaları
Hem çıldırtan, sabrımı zorlayan hem de çok ama çok sevdiğim öğrencilerim. ❤️
Anlayışsız ve anlaşma olduktan sonra fiyat kıran müşteriler.
Evli kadınların müdürüyle ustasıyla patronuyla cilveleşmesi.
Biliyorsun ama susuyorsun. o kadınların yükünüde sana yüklüyorlar. Sesini çıkaramıyorsun böyle bir düzen. dünya kadar malın olacağına...
Diyorsun
Yedirmedim zaten işimden oldum. sadece sus dediler. düzen böyleymiş. ooohhh evde yatıyom bütün haklarımı verdiler.
Emeklerimin karşılığını alamamak olabilir
Koordinatör 😑 birgün elimde kalacak 😒
Kadın:/
Bu kadın değil şeytan 🙄
Taşı alır geri sana yollar:/
Bir üst leveli
Olabiler🙄
İnsanoğlu tabiki. 😀
Gel dövek dayı oğlu, sinirlerim bozuldu yaw
Dövmekle akillansalar ama yine onu bile tekrar isterler. 😀
Tekrar tekrar döver stres atarız işte 😅
Ekibi toplayıp geliyorum o zaman. 😅
Gel gel, adam grldiğinde yıkım olacak dmdkkd
Yıkarız tabiki. 😀
Başım çatlıyor daha şişhanede adam 🤣
🤣🤣🤣 Sancaktepe olabilir. 😁
Söz verdim sinirlenmeyeceğime 😅 allahım sana geliyom haa
Tutanak tut sen bence kardeşim. Sinire hiç gerek yok. 😁
Gece sorumlusuyum ama ona şu an kimsenin yetkisi yok şuan🤣 otel kapalı
Allah kolaylık versin o zaman. Yetkini aş biraz. 😁
Öyle olacak büyük ihtimalle, en kötü bu sahne yaşanacak 😅 https://youtu.be/tOxJTsm6lZQ?si=uuMwOCUuyOXBGh9j
🤣🤣🤣
Konulari 100 defa da okusam, kafami da versem, anlamıyorum.
Molaların kısa olması
Ne istediğini bilmeyen tutarsız insanlar
Çocuklarla ugra
Uğraşmak yoruyord
Sürekli şikayet dinlemek zorunda kalıyorum
İnsanlar uğraşmak
Severek okuyorum sıkıntı yok
İnsanlarla uğraşmak
Kafayı çıldırtıyo. d
Mallık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?