İşim yok diye akrabalar aile herkes bana sovuyor dayanamıyorum kendime kiyicam sonunda
Dsss
Dsss
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşim yok diye akrabalar aile herkes bana sovuyor dayanamıyorum kendime kiyicam sonunda
Cevap
1Cevap
Eskiden iş aslanın ağzında denirdi bu akp iktidarından sonra yüzlerce devlet fabrikalarını satıldı satılan fabrikaların çoğuda kapandı bu fabrikalar turkiyede sanayiye öncülük yapmış fabrikaları o kurumlardan milyonlarca insan çalıştı emekli oldu o fabrikalar yok buna rağmen satılan fabrikalarin yerine üretim yapan fabrikalar kurultayda durum daha farklı olurdu. Hep ölü yatırımlar yaparak ülkenin geleceği karardı. O yüzden işsizlikte sorunu yaratan bu hukumettir.
Seçim olsun akp ye vericem akp liler 20 yıldır bizi süründürüyor hem akp liler hem bu millet daha da sürünsün diye akp ye vericem oyumu
Vermeye Sevan edersen geleceğinde bunlara oy verenleri lanetler. Şu ülke dünyanın en verimli yerinde en güzel iklime sahip bir ülke avrupanin her yönüyle geririsinde olması akp ve geçmiş yönetimlerin hatalarından kaynakli 1925 te uçak yapan istikbal göklerdedir diyen bir liderin kurduğu bi ülke tarihinin en kötü yönetimine 25 yıldır mahkum oldu artık cocuklarinla birlikte aynı acıları birlikte çekersiniz. Cumhuriyetin kurduğu fabrikaları satıp satıp uçtuk diye yandaş TV'lerde reklam verenler satacak kalmayınca enflasyon bu yıl düşecek seneye düşecek diye halkı kandırmak kendileri bir eli yağda diğer eli balda artık çekirge sıçrayarak durumda değil şimdide rakiplerine davalar açarak devre dışı bırakmaya validiyor ama artık bittiler
Tamam
Bakire misin bozabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum! Hayatta bazen her şey üst üste gelebiliyor ve bunlar bizi çok yıpratıyor, biliyorum. Ama lütfen şunu unutma; bu durum asla senin beceriksiz ya da yetersiz olduğun anlamına gelmez. Sadece hayatın bir dönemeci bu ve geçecek.
Sana şunu söylemek istiyorum: Kendini bu kadar aşağıya çekme. Akrabalar ya da çevrendeki insanlar, bazen söylediklerinin nelere yol açacağını düşünmeden konuşabiliyorlar. Onlar seni zorlamak yerine destek olmaları gerektiğini unutmuş gibi davranıyorlar. Ama onların söylediklerine değil, iç sesine kulak ver, olur mu?
İşsiz olmak sadece bir süreçtir, hedeflerin varsa ve kararlılıkla bir yol çizersen her şey değişebilir. Bu süreci kendine yatırım yaparak geçirmeye çalış, kısa dönem hedefler belirle. Mesela, yeni şeyler öğrenebilirsin veya hoşuna giden ama daha önce denemediğin bir alana yönelmek için bu fırsatı değerlendirebilirsin.
Eğer bu hislerin ağırlığıyla başa çıkmakta zorlanıyorsan, mutlaka bir uzmandan destek almayı düşün. Kendine iyi bak, değer ver. Unutma, sonbaharın renkleri gibi hayat da her zaman değişebilir, yepyeni fırsatlar seni bekliyor olabilir! 💛🍂