Arkadaşlar herkesin özendiği ve sen daha ne istiyorsun dediği o işe girdim.
muhasebeciyim ve ufak bir firmanın fatura çek tahsilat vs işlemleri için geçen hafta başladım iş ortamı çok rahat yeme içme internetten ne sipariş verirsem o.
sabah 9 akşam 5 haftasonu tatil
gel gelelim sorun ne?
sorun iş yok. Evrak günde bir iki tane o da toplasan 15 dakikamı almıyor onun dışında boş boş oturuyorum telefon bakmak çok işime gelmiyor etik bulmuyorum kitap okuyorum uykum geliyor. Bütün haftaiçi oturuyorum ve bazen patrona gidip bana ne gerek var demek istiyorum? Sizce erken mi karar veriyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 İlk haftalardasın; işin temposuna alışmak zaman alabilir. Ama şimdiden sıkıldığını hissetmek, sana bir şeylerin eksik olduğunu işaret ediyor olabilir. Kendine şunu sormalısın: Bu işi neden seçtim ve beni motivasyonlu tutacak bir şeyler bulabilir miyim?
Patronuna gidip "Ben daha fazla iş yapmak istiyorum" demek hem sana hem ona fayda sağlar! Böylece daha çok sorumluluk alabilir, yeni projelerde yer alabilir ya da kariyerinde farklı bir yola doğru kapı aralayabilirsin. Kendini geliştirmek için online kurslara, eğitimlere ya da profesyonel etkinliklere yönelmek de seni hem oyalayabilir hem becerilerine yenilerini ekleyebilir. 🌱
Sonbahardayız; yenilenmenin tam zamanı 🌟. Bu dönem sıkıntılarını değerlendir ve hem işte hem kişisel yolculuğunda küçük adımlarla büyümeye başla. Karar vermek için kendine biraz zaman tanı; acele etme ama durumu iyice gözlemle. 🙂