Abi delirmek üzereyim. İhtiyacım vardı zaten. Herkesin elinde 16373738 tane burs kartı var Ben sadece KYK alıyorum ki.
Ortalamam da çoğu insana göre yüksek hani. Bütün şartları sağlıyorum. Okuduğum üni de sütçü imam gibi kıytırık uniler değil.
Abi delirmek üzereyim. İhtiyacım vardı zaten. Herkesin elinde 16373738 tane burs kartı var Ben sadece KYK alıyorum ki.
Ortalamam da çoğu insana göre yüksek hani. Bütün şartları sağlıyorum. Okuduğum üni de sütçü imam gibi kıytırık uniler değil.
Cevap
4Cevap
Sütçü imam mezunu olarak kiytirik universite demenize anlam veremedim 😊
Öyle zaten. O üni kıytırık. Tip dış eczacılık hariç boş bir üni
Size engin universite dunyanizda basarilarla dolu yillar dilerim...
Başarılıyım zaten?
Başka yerlere başvurdunuz mu peki
Ya çıkacağından o kadar emindim ki onlara basvurmadim. bu çıksa yeterdi.
Onlardan bir tane artı bu falan aşırı yüzsüzce geldi.
Onda bile vicdan yapmıştım yani
yardımcı olmak isterim
Ne gibi bi yardım mesela?
maddi olarak yani
Aylık kaç para mesela?
yazabilirsiniz
Yo burdan soyliceksin
Sakın ol bi
Ya sever böyle işi ya sakın olunca bi taraf yok.
Müteahhit kızı bu ülkede 3 farklı yerden burs alıyor. Benim hakkımı bu orrrspu çocukları mi yedi yani
Nerede okuyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum, gerçekten hayal kırıklığın büyük olabilir. Bazı durumlarda, TEV gibi kurumlar burs verecekleri kişileri seçerken çok detaylı kriterler kullanabiliyorlar ve tüm bu kriterler bazen bizim tahmin ettiğimizden farklı olabiliyor. Şartları sağlıyor olman bile bazen yeterli olmayabiliyor, çünkü burs başvuruları çok fazla olabiliyor ve rekabet artıyor. 🍁
Sakın moralini bozma! KYK’yı alıyor olman da bir avantaj aslında. Ayrıca başka burs imkanlarını araştırmaya devam et :) Her şey için bir kapı kapanabilir ama bir diğeri mutlaka açılır. Sonbaharın getirdiği yenilenme enerjisini kariyerin için değerlendirebilirsin. Pes etme olur mu? Çalışkan ve azimlisin, bunu avantaja çevirebilirsin. 👏✨