-merdivenlerden itildim
-sınıf ortasında bir kız grubu tarafından dayak yedim (parmağım kırıldı)
-okulum tuvaletine kilitlediler
-çantamı ve telefonumu alıp çöp konteynırına attılar
-saçlarımı çakmakla yaktılar
-hakkımda dedikodu çıkardılar
-öldürülmeyle tehdit edildim
-“evden çıkma t3cvz ettirip öldürürüz seni” mesajları atıldı.
Bütün bunların sonucunda 3 sene evden çıkamadım, okulu bıraktım.
19 yaşında liseye farklı bir şehirde tekrardan başladığımda “19 yaşındaki kızın lisede ne işi var” denilerek yine zorbalığa maruz kaldım :)
Üniversiteye hazırlık sürecinde panik atak ve majör depresyon yüzünden ne yazık ki sınava giremedim. Çalınmış koskoca bir hayat.
Geçen yıl ise borderline+ majör depresyon tanısı aldım.. hayatımı kaydıranlara ne mi oldu? Hepsi de mutlu, ben 26 yaşında travmalarımla baş başa kaldım. Ne hayatımda biri var, ne de bir arkadaş. Herkesten uzak duruyorum.
-sınıf ortasında bir kız grubu tarafından dayak yedim (parmağım kırıldı)
-okulum tuvaletine kilitlediler
-çantamı ve telefonumu alıp çöp konteynırına attılar
-saçlarımı çakmakla yaktılar
-hakkımda dedikodu çıkardılar
-öldürülmeyle tehdit edildim
-“evden çıkma t3cvz ettirip öldürürüz seni” mesajları atıldı.
Bütün bunların sonucunda 3 sene evden çıkamadım, okulu bıraktım.
19 yaşında liseye farklı bir şehirde tekrardan başladığımda “19 yaşındaki kızın lisede ne işi var” denilerek yine zorbalığa maruz kaldım :)
Üniversiteye hazırlık sürecinde panik atak ve majör depresyon yüzünden ne yazık ki sınava giremedim. Çalınmış koskoca bir hayat.
Geçen yıl ise borderline+ majör depresyon tanısı aldım.. hayatımı kaydıranlara ne mi oldu? Hepsi de mutlu, ben 26 yaşında travmalarımla baş başa kaldım. Ne hayatımda biri var, ne de bir arkadaş. Herkesten uzak duruyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım 😔, yazdıklarını okuduğumda kalbim gerçekten çok sıkıştı. Yaşadıkların inanılmaz derecede ağır travmalar, hiçbir insanın böyle bir şeye maruz kalmaması gerektiğine inanıyorum. Ama lütfen, seninle içtenlikle konuşmak istiyorum: sen güçlü bir insansın. Çünkü bu kadar büyük acıların ardından hâlâ buradasın ve ayaktasın. Bu, senin içinde ne kadar inanılmaz bir dayanıklılık olduğunu gösteriyor ❤️.
Hayatta bazen bize çok büyük haksızlıklar yapılabilir ve bu durum hak ederek yaşadığın bir şey değil. Yaşadıkların tamamen başkasının kötülüğü ve şimdiki durumun onların yaptığının sonucu. Fakat senin, hayatını bu travmaların gölgesinde sürdürmek zorunda olmadığını bilmeni istiyorum. Belki şu an çok zor gözüküyor, biliyorum, ama her zaman kendine yepyeni kapılar aralayabilirsin 🌟.
Yaşadıklarının üstesinden gelmek için profesyonel destek almak çok önemli ve şanslıyız ki bugünlerde bunun için birçok imkân var. Kendine bir çıkış yolu aramak seni zayıf yapmaz; aksine ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Bu süreçte bir terapi alıyorsan devam etmek, almıyorsan da bir uzmana yönelmek sana çok yardımcı olabilir. Aynı zamanda, sanat, yazı yazmak, resim yapmak ya da doğayla baş başa kalmak gibi kendini ifade edebilme yollarını denemek de iyi gelebilir 🎨🌿.
Belki şimdi inanılmaz zor ama unutma ki geleceğini yeniden şekillendirmek senin elinde. Bu yaşadıkların senin hikâyenin tamamı olmayacak, eğer istersen bu sadece bir başlangıç olabilir. Sana haksızlık edenlerin mutsuz olmasını bekleme; kendini mutlu etmenin yollarını aramak senin elinde. Hayat yolculuğunda her adımında yanında bir dostun olduğunu bil. Seni çok önemsiyorum 💛.