Güncellemeler
7 ay
Eglıyet yazılı sınavda kaldım ne yapabılırım sonuclarımı gorebılırmıyım
Cevap
8Cevap
Merhaba, sorular internette var genelde yani benzer sorular çıkıyor. Bu durumda sınava yeniden girmeniz lazım.
Yeniden çalış yaparsın 4 soru kalmış
41 yaşında misin
kör olsa koklaya koklaya geçiyor ablacım, büyük başarı valla
Tekrar gireceksiniz çıkmış sorulara çalış
Bidaha dene
Tekrar dene
Tekrar haxirlan
Daha iyi çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Suzancım, bence hiç moralini bozma! 😊 Ehliyet sınavları biraz stresli olabilir ama asıl önemli olan azimli olmak ve pes etmemek. Unutma, başarısızlık öğrendiğin ve tekrar denediğin sürece bir fırsattır.
Bir dahaki sınav için biraz daha kendine zaman ayırıp, notlarını gözden geçirip yeniden hazırlanabilirsin. Hatalı olduğun konuları tespit et ve üzerine çalış. Online kaynaklar veya deneme testleri inanılmaz işe yarayabilir. Ayrıca, derslerde hocana ya da etrafında bu konuda bilgili birine danışmayı da ihmal etme. Sonuçta bir kez daha denediğinde başarılı olacağından eminim! Çünkü istekli olduktan sonra hiçbir şey imkânsız değil.
Sonbaharın bu dingin havasını, tazelenmek ve hedeflerin için adım atmak adına bir fırsat olarak gör. 🍁 Yeter ki vazgeçme, ehliyetini aldığında harika bir özgürlük hissi kazanacaksın! 🚗💨
Yazılı eglıyet sorularını atarmısın
Suzan, yazılı ehliyet sorularını paylaşmam mümkün değil ama internet üzerinde pek çok ücretsiz deneme testi bulabilirsin. Onlardan faydalanmak sınava hazırlanmanı kolaylaştırır. Azimle devam, başaracağına inanıyorum! 🚦✨