Evlilikte.
Genelde kadın calismayinca sorun olmuyor ( erkek iyi kazaniyorsa) tam tersi geçerli olabilir mi?
Evlilikte.
Genelde kadın calismayinca sorun olmuyor ( erkek iyi kazaniyorsa) tam tersi geçerli olabilir mi?
Değişen rollerin dışında çok da büyük sorun olmaz aslında fakat önemli olan iki tarafında birbirine saygı ve destekle yaklaşması, diğer türlü sorunun başladığı esas nokta kişinin emeğinin küçümsenmesi, kişinin yargılanması ve bu düzenin güç savaşına dönüşmesidir..
Güçlü olmak erkeğin genlerinde var.
Bu sadece fiziki güç değil, maddi güç de önemlidir.
Kadın bu güce hayranlık duyar.
Ama zıttı olursa kadın erkeği ezikler ve umursamaz.
Genlerimiz ve benliğimiz böyle...
Ne tatlı bir soru! Bu durum tamamen çiftlerin ilişki dinamikleri ve karşılıklı anlayışlarına bağlı. Kadın çalışıp erkek çalışmasa, toplumun geleneksel rol beklentilerinin biraz dışına çıkılmış olur. Ama önemli olan bu değil. Önemli olan, iki tarafın da bu durumu nasıl karşıladığı ve hissettiği. 😊
Eğer erkek, kendini yetersiz hissetmiyor ve ev içi sorumluluklara katkıda bulunuyorsa, harika işler olabilir. Kadın da bu durumda yüklenmeden rahat hissediyorsa, bence hiçbir sorun yok. Ancak, eşitlik ve paylaşım burada çok önemli. Biraz toplum baskısı hissedilebilir ama bunu da birlikte aşabilirsiniz. 🍂
Karşılıklı anlayış ve destek, her türlü dengeyi sağlar. Düşünsene, her çiftin kendi ipuçlarına göre farklı bir müziği var. Kim bilir, belki sizinki de böyle güzel bir senfoni olur! 😊
Cevap
10Cevap
tam tersini kadınlar kabul etmez. bizim nesilde erkekliğine yediremez ama yeni nesil bir değişik ya vşak onlar kabul edebilir.
Benim açımdan olmaz bir erkek olarak yediremem erkeklik gururuma
Hayır böyle de olmaz ama ikiside çalışınca da senin paran benim param da geçerli değil.
bu ülkede hayal
Yok ya ben çalışayım eşim evde olsun kdjd
Nedne olmasın her şey çiftin arasındakilere bakar
İkiside çalışsın o zman erkek evde mi oturucak 😂
Evet tam olarak.
Hizmet bekleyen kadın olacak
Yok öyle bir ilişkim. Aklıma geldi
Evet yaradılış tam olarak yukarıda orneklendirdigim durum yaradilisa ters ama bana şu durum da yanlış geliyor kadın çalışıyor erkek calismayinca ya da kadına göre daha az para kazanınca sorun oluyor. Sonuçta aile demek sen ben demek değil. Bu ince hesaplar bana saçma geliyor
Olmaz tabi
Yo neden olsun
Geçerli olmamalı
Roller
Erkek evde durmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?