Sözel ve eşit ağırlık mezunları KULUNUZ KÖLENIZ OLAM BISEY DEYIN, ÇOK KRITIK?

Merhaba arkadaşlar. sorum yukardaki kesime. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ben 12. Sınıfım ve dershaneye gidiyorum. Temelim var, eski konulara hakimim yani geçmiste kapatmam gereken bilgi açığı yok, o bilgileri sürekli pekiştirmem gerek sürekli. Ben özel eğitim istediğim için sözelim ve bana en çok puan getiren ders AYT tarih, standart sapmadan dolayı. Özellikle tarih soruları çok daha detay sözel tarih-2 alanında, detaylardan seçme bilgi ağırlıklı. Tarih dersinde en çok soru ve en eleyici sorular inkılap tarihinden geliyor fakat Dershanem inkılap tarihine 2. Dönem başlamakta çok ısrarcı. koca 3 yıl içinde en önemli yeri son 4 aya paketlemek bana çoookkk saçma geliyor, üstelik yorum da değil detay bilgi sorusu gelecek bir konu ve bende bu yüzden evde kendim erken başladım inkılap tarihine. Kurstaki hocalar ise tenefüste elimdeki inkılap tarihi özetlerini çalıştığımı gördükçe bana sürekli telaş yaptığımı ve başarısız olacağımı diretiyorlar hemde her gördüklerinde. Siz 12 de inkılabı son kaç ayda hallettiniz (malum 12 konusu sıfırdan anlatılıyor müfredatta) erken başladığım için resmen zorbalaniyorum sizce ben mi hata yapıyorum, siz olsanız nasıl bir çalışma düzenine gidersiniz?
Sözel ve eşit ağırlık mezunları KULUNUZ KÖLENIZ OLAM BISEY DEYIN, ÇOK KRITIK?