Merhabalar öncelikle son bir aydır yeni bir işe başladım ve işimden gayet memnunum ortamı falan aile gibi açıkçası insanları iyi samimi asla kötülügümü isteyecek insanlar değil hepsi beni kızı kardeşi gibi sever sahiplenir işim de rahat seviyorum ama son iki haftadır müdür yardımcılarımızdan biri açık bir şekilde bana ilgi gösteriyor yemeğimden tutup çöpüme kadar ilgileniyor sürekli yazıyor sürekli yanımda ve aramızda 5-6 yaş var sürekli aramak konuşmak istiyor izin günleri bile benimle iletişimde kalmak için arayıp yazıp duruyor şirkete geliyor korkmaya başladım artık kimseye de bir şey diyemiyorum işten de ayrılamıyorum aileme ben bakıyorum evin maddi yükü bende birine anlatsam bu sefer benim yüzümden adı kötü şeylere çıkacak TERSLEMEYI DENEDIM bu sefer de ben yokmuşum gibi davranıyor diğer işçilere iyi normal ama bana kötü sanki ben görünmezmisim gibi kötü davranıyor napacağım nasıl bir yolla kimseyi kırmadan kendimden uzaklaştırırim sizce oldukça korkuyorum bu samimiyetinden?
Güncellemeler
7 ay
Gncll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle böyle bir durumla karşı karşıya kaldığın için üzüldüğümü belirtmek isterim. İş ortamı güvenli ve huzurlu hissetmene yardımcı olmalı, bunun tam tersi hissettiriyorsa bu oldukça zorlayıcı olabilir.
Senin yerinde olsam, bu kişinin sınırlarını net bir şekilde ve nazik bir dille yinelemeyi denerdim. Ona, “İlginizi fark ediyorum ama açık konuşmam gerekirse, iş ortamında profesyonel bir ilişkiyi sürdürmeyi tercih ederim" gibi bir ifadeyle sınır koyabilirsin. Kendinden emin ve sakin bir tonda konuşmak oldukça etkili olur. Ayrıca, bu durumu çalışma ortamında güvendiğin bir üstüne ya da insan kaynaklarına iletmekten çekinmemelisin. Bu senin hakkın ve iş yerinde kendini güvende hissetmek herkesin en temel ihtiyacıdır. 🌟
Böylesi zor durumlarda, duygusal olarak güçlü durmak oldukça önemlidir. Seni takdir ediyorum, çünkü bir çözüm yolu bulma çabasındasın. Sabırlı ve kararlı ol, bu süreci çözümlemen mümkün. Emin ol, bu durum sadece senin başına gelmiş bir şey değil ve sen haklısın! Unutma ki eğitim ve iş hayatında seni sıkıntıya sokan her şeyden kendini koruman en doğal hakkın. 😊 Gözlerini kariyer hedeflerinden ayırma, kendine inan! 💪