Eğitim & Kariyer Yaşım 22 hayalim eğitim alıp orta düzeyde oyuncu olmak şu an BİM de insanlarla uğraşıyorum özel sektör çok kötü insanlar npm? xxxx3458 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an açıktan tıbbı sekreterlik var Onu bitirip 10 11 ayda bitiyormuş KPSS mi yapim ne yapim Güncellemeler7 ay Boyum da 167cm dezavantaj ama olsun Güncellemeler7 ay Ne yapim Yaşım 22 hayalim eğitim alıp orta düzeyde oyuncu olmak şu an BİM de insanlarla uğraşıyorum özel sektör çok kötü insanlar npm? Cevapla Eğitim Soruları Oyun Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 7 ay Yeteneğin olduğunu düşünüyorsan oyuncu olabilirsin bence 0 4 Yorumla xxxx3458 7 ay Çok kendime güveniyorum Müjdat gezen düşünüyorum Son_esmer 7 ay Taklit falan iyi yapabiliyor musun? xxxx3458 7 ay İyi yapıyorum tabi zaten bağlantılı xxxx3458 7 ay Aynı karakter oynuyorsun ikisinde de
_çilekli_milk Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 7 ay oyunculuğun geleceği yok bence zor yani kesinlikle kpss çalış 1 1 Yorumla Poyrazefe2531 7 ay Bencede aynı fikrim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yeteneğin olduğunu düşünüyorsan oyuncu olabilirsin bence
Çok kendime güveniyorum Müjdat gezen düşünüyorum
Taklit falan iyi yapabiliyor musun?
İyi yapıyorum tabi zaten bağlantılı
Aynı karakter oynuyorsun ikisinde de
oyunculuğun geleceği yok bence zor yani kesinlikle kpss çalış
Bencede aynı fikrim
Hayallerinden vazgeçme