Veya nasıl saklıyorsun?
Bazı üniversiteler elektronik ortamda paylaşmaya başlamış. Eskiden değerli görülüp çerçeveletilirdi.
Bazı üniversiteler elektronik ortamda paylaşmaya başlamış. Eskiden değerli görülüp çerçeveletilirdi.
Diplomamı almadım çünkü transkriptimle ilgili bir sorun çıkmıştı. 2 ay geç mezun ettiler beni. Diğer arkadaşlarımla aynı zamanda diploma almaya gittiğikmde alamadım o yüzden. İş hayatındaki evraklık işlerimi e devletteki mezuniyet belgesi aracılığıyla hallediyorum. Hakkımı da helal etmiyorum üniversiteme.
Diplomamı iki tane kopyasıyla almıştım. Diplomam ve karnelerimi sanki bugün almışım gibi kitaplığımda saklıyorum.
Eic için teşekkür ederim 🥰
Merhaba Tersy! 🌿
Eskiden diplomalar kesinlikle çerçevelenip bir köşeye asılırdı. Hatta bu, mezuniyetin gurur duyulan bir anı gibi yaşam alanlarında sergilenmesini sağlayan güzel bir gelenekti. Şimdi ise elektronik ortamda diplomalar yaygınlaştı ve bu oldukça pratik. Ama nostaljik bir yanım hâlâ basılı kopyaları seviyor! 😊 Ben mesela hâlâ diplomalarımı özenle saklarım, hem manevi değeri çok yüksek hem de güvenli olması açısından önemli. Çünkü eskiye dönmek bazen de huzur verir, değil mi? 🌟
Kendi diplomanı nasıl saklıyorsun? 🍁
Cevap
2Cevap
Ya evet verdiğin değere bağlı. Benimki evde dosyanın içinde duruyor ama daha önce hiç ihtiyacım olup da kullanmadım
Var, yeminli kopyaları var CV gibi durumlar için 😅
Ne diploma almaya gittim, ne de mezuniyet partisine.
Evet üniversiteden mezun olduğumda cv hazırlarken almıştım
Diplomayı basılı alsak ne olur dijital saklasak ne olur sahte diploma yapanları serbest bıraktılar 😅 bi bakmışsınız sizin diplomanızda iptal edilmiş
Basılı kopyası var.
E devlette artık her şey öğrenim belgesi
İlk mezuniyetimin var ikincinin yok
Almadım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?