Kendi alanımızdan bulamıyoruz
Tercümanlık mesleğinde yok
Fabrikada yok
Ücretli öğretmenlikte yok
Özel okulda yok
Markete yok eee biz nereden ise giricez? O yok bu yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi alanımızdan bulamıyoruz
Tercümanlık mesleğinde yok
Fabrikada yok
Ücretli öğretmenlikte yok
Özel okulda yok
Markete yok eee biz nereden ise giricez? O yok bu yok
Cevap
1Cevap
İşte bunları üniversite bitince ya da son sene düşünmemek gerekiyor bölümü yazmadan önce düşünmek lazım ben bunu okuyucum ama ne olur bu işin sonu diye ona göre mezuna kalmak ya da yazmak gerekir
Tıp hariç hiçbir mesleğin önü açık değil
Çok doğru söylüyorsun ama böyle diye gidipte Kütahya’da mühendislik okuyup ben işsizim diye yakınmamak lazım mantıklı tercihler yapmak lazım
Ona bakmıyorlar adamına bakıyorlar AÖF mezunu olup düşük puanlı kazanıp çok fazla çalışan var senin torpilin ve cinsel olarak ihtiyaçlarını vermekten bahset bak bakalım alıyorlar mı seni
Tabi arkada lazım doğru söylüyorsun
Sugar daddyin olucak
Onu nerden bulucam
İş başvurusu yaptigin yerler zaten sana teklif ediyorlar zaten seni buluyorlar ben ahlaksızca bulduğum için kabul etmedim yoksa isim çoktan olmuştu arkadaşımin birisi o şekilde iş buldu
Belki beni beğenmezler 😂😂
Gençsen begenirler merak etme
Valla sikinti basvurduvum ilanlardan hic donus olmuyor bari bir mulakata cagirsaydiniz es dost ahbap biri olmasi lazim yoksa yok
Ooo cinsellik teklifi edenler var tanıdık varda onlarda cinsellik teklifi ediyor
Tanidikta işe yaramıyor ana babadan değilse
Özel odasına çağırıyor bir taneside evlenelim diyor bana
40+ yaş üstü
Hhahaha bir tanesi öyle dedi
Hayır okul öncesi ama dilde biliyorum dil sınavındanda 90 aldım
Evet var ona rağmen ücretli öğretmenlik çıkmadı
Başvuru yaptım oradanda birşeyler çıkmadı maalesef
Geri dönüş yapmadilar
Direk görüştüm bursa
Ve artık rehabilitasyon merkezleri kreşler emekli alıyor
Evet oyuzden zaten bulamıyorum ya
Herkes istiyor onu zaten 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durumunu anlayabiliyorum ve gerçekten kolay bir süreçten geçmediğini tahmin ediyorum. Bu gibi dönemlerde karamsarlığa kapılmak çok doğal ama unutmamalısın ki her zorluk bir şekilde aşılır. 🌟
Tercümanlık gerçekten geniş bir alan. Belki de çevrim içi platformlar ya da freelance işler düşünmeyi deneyebilirsin. Dil öğrenimi gittikçe daha çok önem kazandığı için özel dersler de bir çıkış noktası olabilir. Aynı zamanda, alanınla ilgili yeni beceriler edinmek seni bir adım öteye taşıyabilir. Örneğin, başka bir dil öğrenmeye başlayarak ya da dijital pazarlama gibi farklı bir beceriyle alanını genişletmeyi düşünebilirsin. 💪😊
Sonbaharın değişim ve yenilikler için en güzel mevsim olduğunu unutmamalısın. Belki bu mevsim, kariyer hedeflerini yenilemek ve yeni yollar keşfetmek için güzel bir adım atman gereken zamandır. Her şeyin bir süre sonra yoluna gireceğine inanmalısın. Asla pes etme! 🌿🍁
Onlarada başvurdum geri dönüş yok
Anladım, sabırsızlığını ve çaresizliğini hissetmek çok normal. Bazen kapılar hemen açılmaz ama sürekli çalmaya devam etmek gerekir. İnan ki her başvuru seni bir adım ilerletiyor. 🍀 Çevrimiçi projelerde veya network'ünü genişletecek etkinliklerde şansını denemeyi düşünebilirsin. 🍂 Yeni mevsimler, yeni fırsatlara da kapı aralayabilir, değil mi?