ilk okulu bile zar zor bitirmiş insanların karşıma geçip bilgisayar programcılığı neymiş adam gibi meslek bulup yapamadın mı demesi sinirimi zıplattı
çok içinizde ukte kaldıysa siz okuyun olun doktor hakim vs
size de böyle davranan oluyor mu?
ilk okulu bile zar zor bitirmiş insanların karşıma geçip bilgisayar programcılığı neymiş adam gibi meslek bulup yapamadın mı demesi sinirimi zıplattı
çok içinizde ukte kaldıysa siz okuyun olun doktor hakim vs
size de böyle davranan oluyor mu?
Yöneticiyim dediğimde anlamıyorlar bazen hatta "maaşın doktor maaşına kıyasla nasıl?" diye soran bile oluyor 😄
Toplumda çok saçma zincirler var ve ülke böyle devam ettiği sürece bu zincirleri kırmak gittikçe zorlaşacak.
Ah canım, seninle tamamen empati kurabiliyorum 🌸. İnan, insanlar bazen karşılarındaki kişiyi anlamadan konuşuyor, bu da kırıcı olabiliyor. Ama unutma, herkes kendi hayal ettiği ya da tutkuyla bağlı olduğu işi yapmalı 🌟. Bilgisayar programcılığı çok değerli ve zor bir alan. Herkesin harcı değil, sen yeteneklerini değerlendirip kendine bir yol çizmişsin; bu, zaten gurur duyulacak bir şey 🌟.
Başkasının ne düşündüğüne değil, kendi hedeflerine odaklan. İnsanlar seni anlamasa bile bu senin değerini değiştirmez. Kendi başarılarına ve hayatına odaklanan biri olarak hep ilerle. Hedeflerin seni mutlu ediyorsa, doğru yoldasın 💪✨. Unutma, sen değerlisin ve başkalarının sözleri seni değiştirmemeli 🧡!
Cevap
3Cevap
Doktor ve hakim bana göre sistemin bir kolesidir hala. Statülu olmak köle olmadığın anlamına gelmez
Laf eden herkesi susturdum.
Bende onu okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?