Binlerce tıbbi terim ezberledim latince , ekstra olarak bir sürü hastalık ve ilaç bilgileri de öğreniyorsun. Rapor yazıyor , farklı hastanelere yazılar yolluyorsun. Hastane içi iletişimden sorumlusun. Ben anlamadım bunların arasında temizlik nerde?
Bende tıbbi sekreterlik atanmak için kpss ye hazırlanıyorum önüme bir yorum çıktı birisi demis ki işte temizlikçilikten sekreterliğe geçiyorlar demiş ondan sinir oldum bende sordum öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sekreterler her ıvır zıvır işi hâlledendir. Güzel meslek aslında. Okul sekreterliği, dişçi sekreterliği, çeşit çeşit var.
Hayır değildir.
Sekreter sekreterdir, temizlikçi temizlikçidir.
@VEGA0 sen cevap ver bu soruya
Binlerce tıbbi terim ezberledim latince , ekstra olarak bir sürü hastalık ve ilaç bilgileri de öğreniyorsun. Rapor yazıyor , farklı hastanelere yazılar yolluyorsun. Hastane içi iletişimden sorumlusun. Ben anlamadım bunların arasında temizlik nerde?
Bende tıbbi sekreterlik atanmak için kpss ye hazırlanıyorum önüme bir yorum çıktı birisi demis ki işte temizlikçilikten sekreterliğe geçiyorlar demiş ondan sinir oldum bende sordum öyle
85 puanla zor atandık bunu diyen tekrar düşünsün 😃
Cahil insanlar işte
Sekreterin kendine bağlı bazı sekreterlerin çayını bile patronu getiriyor
Sekretere temizlik ve çay/kahve servisi yaptırmak ahlaksızlıktır.
Tabi ki değil ama patrona kalsa herkes her işi yapar yapması lazım maaşa gelince biz bir aileyiz
Ülkede herkes kendi işinin dışında da işler yapıyor Sömüren bir sistem var
Devildir tabiki ama calistigin firmaya gorede degisir burasi turkiye caycilik bile yaptirirlar
Tıbbi sekreter aslında bahsettiğim
Aciklamaya yazsana kizim duz sekreter icin yazdim ben
Ozel ya da devlet calisiyormusun her hastanenin temizlikcisi var yani
Tıbbi sekreter işte yaa jdjdjdj
Bazı yerlerde temizlikçi demişler yok temizlikçilikten tıbbi sekreterliğe geçiyorlar fslan
🤣🤣🤣 ya tamam diger yorum yapacaklar icin dedim
Calisiyon mu onu soyle🤣🤣
Sana bir demedim bee
Yok be kuzum tibbi sekreter oturuyor foktorun yaninda katip gibi receteyi giriyor tahlilleri giriyor falan filan
Bu arada kpss hazırlanıyorum atanmak için çalışmıyorum şu an yani birisinin öyle dediğini görünce sinir oldum sadece jdjdj
Neyi bana demedin
Orası yanlış oldu
Yok ya guzel is hastanede gecerliligi var yakinlarinada hastanede yardim edersin ailede havan olur
Tamam 👍😂
Yani temizlikçi değildir ama başka şeyler olanlar var
offf sekreter deme bana
Nedeeem
özel bi anım var da şimdi burada yazamayacağım türden
Anladım ama sekreterler tatlıştır yine de yaa nsndn
hem de ne tatlıııı bi de seksiiiii bence
Genellikle metres oluyorlar
Cay kahve temizlik birde gelen misafiri agirlamak
Temizlikçi eskort hepsi sayılabiliyor
Hayırmsmdmd
Bazı yerlerde böyle diyorlar sinirim bozuluyor
Nerde diyorlar
Ne biliyim yaa bazı yerlerde görüyorum işte
Hayır
Hayır genelde patronlar kayarlar
Hayır ne alakası var
Yerine göre değişir
Kısmen
Ne alaka
Bazı yerlerde öyle diyorlar da
Devletmi özeldemi
Devlet
olur mu öyle bir şey
Bir yerde birisi böyle bir şey yazmıştı önce temizlikçi olarak baslarla sonra sekreter olurlar diye ondsm sordum
Ben vintage seviyorum düşünürsen
Genelde metres oluyorlar sevgili oluyorlar
Yoooo değildir
Değildir
Hayır