Turkiyrde sağlık sorunu çok mezun olan arkadaşın kızı pisikojisi bozulmuş bir çok insanla terapi yapıyor iyi kazanıyor. Sağlık sektörü iş bulma yönünden avantajlı, ekonomideki bozulma bir çok insanın ruhi bunalıma soktu o yüzden böyle bir ülkede psikolojisi bozulan çok olur. Birde psikolog her üniversitede var ama 50-60 kişi zlir hukukta 400-500 kişi olur sersleri amfide görurler. Yani kaç kişi birinci sınıf okuyor onada bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence psikoloji daha iyi huku okuyan o kadar cokki her üniversitedede hukuk mevcut o yüzden bir çok hukuk bitirmiş insan boş geziyor
Her üniversitede psikolojide var özeller 2.000000 alıyor neredeyse hukukta baraj sıralaması var en azından
Turkiyrde sağlık sorunu çok mezun olan arkadaşın kızı pisikojisi bozulmuş bir çok insanla terapi yapıyor iyi kazanıyor. Sağlık sektörü iş bulma yönünden avantajlı, ekonomideki bozulma bir çok insanın ruhi bunalıma soktu o yüzden böyle bir ülkede psikolojisi bozulan çok olur. Birde psikolog her üniversitede var ama 50-60 kişi zlir hukukta 400-500 kişi olur sersleri amfide görurler. Yani kaç kişi birinci sınıf okuyor onada bak
Mezun olursan da denizcilik hukuku avukatı olmaya bak
O nasıl oluyor
Avukatlık. Araştır bak.
Psikolojim mezunu olarak söylüyorum ben olsam hukuk okumam.
Neden
Psikoloji daha naif
Para sorunun yoksa 40 a kadar okumaya devam
İstemeyerek olsa psikokojide Çalışacağım o yüzden para sorunum yok
Hukukta cok matrak değil ya
Oku benide kurtar. d.. d
Seni kurtaramam daha 5 sene var
Beklerim ben. d. d.
Oku bence