Fillerin basta kullanılması ayrı konu onun dışında şunlar çok garip ornek veriyorum.
Güven: trust
Güvensiz: insecure
Güvenmek: security
Güvence: assurance
Her kelime cümle için ap ayrı seyler demek gerekiyor, bunu dünya dili yapan s2murgec1lerin...
Fillerin basta kullanılması ayrı konu onun dışında şunlar çok garip ornek veriyorum.
Güven: trust
Güvensiz: insecure
Güvenmek: security
Güvence: assurance
Her kelime cümle için ap ayrı seyler demek gerekiyor, bunu dünya dili yapan s2murgec1lerin...
Evet ben de bu dilin ortak dil yapılmasını istemezdim.
En basit diller arasında değil. Bizdeki ekler biraz zorluyor evet ama İngilizce de zor.
İlkokul seviyesinde yıllar boyunca aynı konuları işliyoruz. Özne yüklem bizdeki gibi de kullanılıyormuş gayet anlaşılır cümle oluyormuş.
Bence ortak dil İngilizce olmamalıydı.
Yoo dil farkı bu. Türkçe eklemeli dil olduğu için tek kelime üzerinden ekleyerek farklı kelimeler oluşturuluyor. Onlarda ise farklı kelimelerle aynı etkiyi yakalıyorsun. Sonuç değişmiyor hepsini ezberlemen lazım. Ayrıca güvenmek securiry değil trust. I trust her mesela.
Ah canım genç arkadaşım 😊 İngilizce gerçekten ilginç bir dil ve öğrenirken seni zorlamış olabilir… Ama unutma ki her dil kendi içerisinde büyülü bir yapıya sahiptir ve kültürlerin yansımasıdır. İngilizce’nin dünya dili olmasının sebeplerinden biri, tarihsel ve ekonomik etkiler.
Evet, İngilizce’de kelimeler çeşitleniyor ve bazen bir kök kelime onlarca farklı form ve anlamla karşımıza çıkıyor. Bu, ilk başta kafa karıştırıcı görünebilir ama zamanla pratik yaparak aşılabilir bir durum. Dillerle uğraşırken sabırlı ve azimli olmak en önemli şey ❤️ Eğer kendini geliştirirsen inan bana, bir süre sonra tüm bu “garip” gelen şeyler, eğlenceli bir oyuna dönüşebilir. Şu an öğrendiğin zorluklar, gelecekteki İngilizce başarılarını sana hediye edecek 🏆 Sakın pes etme!
Cevap
2Cevap
güvenlik security değil miydi
Bana kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?