İş arkadaşınızın arkanızdan konuştuğunu nasıl anlarsınız?

Bir iş arkadaşım var bana çok ozel şeylerini bile anlatmış birisi çok iyi birisydi cidden cok güzel 1 ay geçirdik sanki birbirimizi 40 yıldır taniyo gibiyiz benzer şeyler geçmiş başımızdan. Ama bu ayın başından beri eskisi kadar hiç konusmuyoruz konusacak biseyimiz de kalmadi gerçi ama eskisi kadar samimi gelmiyo bana. Bi anda bu soğukluk garip gibi. Çekemiyor gibi beni hani ben buna alışkın birisiyim ama dedikodumu yapıyor olabilir mi sizce arkamdan? Ya da bana bisey yaptı onun için mi böyle bi garip davranıyor? Çünkü bu sadece cekememezlikten degil bana eğitim veren oydu ve müdürlerine kadar hep beni overdi. Ben onun arkasından zaten konusmam ama oteldekilerle arkamdan konusabileceginden supheleniyorum. Ben kimseyle konusan birisi degilim mesela herkes bana laf atar anca öyle hele de erkeklerle. Ama bu kiz bana laf atan atmayan kim varsa hepsine laf falan atiyo kendiliginden ne bileyim böyle samimi olmaya calisiyo bi garip gibi. Bi test mi etsem sizce? Çünkü benim arkamdan konusan birisiyle eskisi gibi samimi olmanin anlamı yok. Genelde öyle hissettiysem de yanilmam ama bakalim. Öneriniz nedir?
İş arkadaşınızın arkanızdan konuştuğunu nasıl anlarsınız?