Eğitim & Kariyer Kadınların askerliği gündeme gelince gerçek yüzleri çıkmadı mı? BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı Takip Et Yoda Yaş: 68 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hahaha bizi çağırsalar koşa koşa gideriz diyordular ama resmiyetsiz bir şey bile üçbuçuk attırdı bunlara vsfsfs Güncellemeler8 ay Bı de İsrail'e laf atıyordular olm siz İsrail kadınlarının tırnağı etmezsiniz tırnağı Kadınların askerliği gündeme gelince gerçek yüzleri çıkmadı mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. çıkmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Dünyada eli ayağı düzgün en güzel kızlar zaten İsrailde. Özellikle Tel Aviv sahilinde bi tur atsan garanti 8 10 tanesine abayı yakarsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Of sanki sizinki de çok gibi bide konuşmayın şanslısınız yine 0 8 Yorumla BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı 8 ay Git yap sonra konuş Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ne yaptın acaba erkeksiniz bı zahmet yapın Allah size güç vermis Yorumla BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı 8 ay Niye İsrail kadınları erkek mi aw aslanlar gibi yapıyorlar birileri gibi palavra atmaıyorlar gøt büyütüp hahaha Yorumla Cevap sahibi 8 ay Onları mi örnek gösteriyorsun bide ajjahajshahahs Yorumla BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı 8 ay Sen onların tırnağı ediyor musun Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ayy senin gibi cahille muhatap dahi olamam Yorumla BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı 8 ay İşine gelmemiş ondan hahaha Yorumla zehrappp9kesrt 8 ay 6 ay az 4 yıl olsun hem kadınlar hem erkekler gitsin ben giderim Yorumla
zehrappp9kesrt Takip Et Xper 1 Yaş: 28 8 ay 6 ay az zorunlu askerlik 4 yıl olsun kadınlar erkekler ikisi de gitsin 1 0 Yorumla
Byrdvan Takip Et Xper 7 Yaş: 37 8 ay Zorunlu askerlik olsun 12 ay 0 2 Yorumla zehrappp9kesrt 8 ay 4 yıl daha iyi. Kadınlar erkekler gitsin asker olsunlar ben razıyım Yorumla Byrdvan 8 ay @zehrappp9kesrt israilde kafınlara aslerlik zorunlu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çıkmadı
Dünyada eli ayağı düzgün en güzel kızlar zaten İsrailde. Özellikle Tel Aviv sahilinde bi tur atsan garanti 8 10 tanesine abayı yakarsın.
Of sanki sizinki de çok gibi bide konuşmayın şanslısınız yine
Git yap sonra konuş
Ne yaptın acaba erkeksiniz bı zahmet yapın Allah size güç vermis
Niye İsrail kadınları erkek mi aw aslanlar gibi yapıyorlar birileri gibi palavra atmaıyorlar gøt büyütüp hahaha
Onları mi örnek gösteriyorsun bide ajjahajshahahs
Sen onların tırnağı ediyor musun
Ayy senin gibi cahille muhatap dahi olamam
İşine gelmemiş ondan hahaha
6 ay az 4 yıl olsun hem kadınlar hem erkekler gitsin ben giderim
6 ay az zorunlu askerlik 4 yıl olsun kadınlar erkekler ikisi de gitsin
Ben giderim TSK duy sesimi
Kadınlarda askerlik yapacak neredeyse
Zorunlu askerlik olsun 12 ay
4 yıl daha iyi. Kadınlar erkekler gitsin asker olsunlar ben razıyım
@zehrappp9kesrt israilde kafınlara aslerlik zorunlu