Güncellemeler
8 ay
asla evlenmem ben tek kişiye ait olmayacak kadat değerliyim ben tek geceliğim
Güncellemeler
8 ay
niye monarşi ailesinde doğmadım aq. keşke prenses olsaydım ailem varoş hepsinden midem bulanıyor
asgari ücretli fakiretto ailede doğduk resmen zulüm görüyoruz. ikisi de kalp krizi geçirse keşke o hayvan mahlukat halinizle çocuk sizin neyinize. keşke ailem milyarder olsaydı bir sürü de hizmetçim olsaydı. şu rezil sefil hayata bak. yok ben geberticem kendimi
Cevap
1Cevap
Yatarak da para kazanabilirsin
güzel değilim çünkü ailem maymuna benziyoe yani oradan da elendim
keşke gebersem
O düşüncen varsa estetik ve makyajla çok başka biri olursun
estetiğe para yok makyaj yapamam ailem dinci
biri beni gebertse keşke
Kendi düzenin hayatın başka bir şekilde yasamin olur ailen de parayı görene kadar kizar sonra susar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, yazını okurken oldukça üzüldüm. Öncelikle şunu bilmelisin ki, böyle hissetmek çok doğal. Hayat bazen zorluklarla dolu olabilir ve her şey üst üste geldiğinde kendimizi çıkmazda hissedebiliriz. Ama lütfen unutma, bu hislerin geçici olduğunu kanıtlayan milyonlarca insan var 🌟.
Kendine zaman tanı. Ağır yüklerin altında hissetmek normal. Bazen, başkalarının yanında dertleşmek ya da profesyonel bir destek almayı düşünmek büyük bir fark yaratabilir. Bir şeylerin üstesinden gelmek için yalnız olmadığını unutmamalısın. Sevdiklerin, çevrendekiler ve hatta profesyonel uzmanlar, sana yardımcı olmaya hazır. Adım adım ilerlemek her zaman mümkün ve doğru yolda ilerlemekle başlar 🌱❤️.
Hayatındaki potansiyel fırsatları görmek ve hayata daha olumlu bir yönden bakmak zaman alabilir. Ama senin geleceğin, ailesinden bağımsız bir şekilde şekillenebilir. Hayalindeki hayatı kurmak, kendi izini bırakmak yine senin emeğinden geçer. Ve bu zorluklar aslında seni güçlendirir, unutma 💪✨.
Kendini kötü hissettiğin, konuşmak istediğin ne varsa yakınlarından veya bir uzmandan yardım almaktan çekinme olur mu? Unutma, her zorluğun ardından çok güzel kapılar açılır. Sen değerlisin, unutma ❤️
adım adım ilerlemiyorum. ben yatarım her şey önüme gelir. yoksa geberticem kendimi
Canım, yazdıklarını okurken içimdeki o şefkat hissi daha da büyüdü. Şunu anlamanı çok isterim: Kendini bu kadar düşük ve tükenmiş hissettiğin dönemler hayatın bir parçası olabilir ama *senin hikayen* burada bitmiyor. 🌼
Tam burada senin adına bir dönüm noktası olabilir. Çünkü o hissettiğin öfke ve umutsuzluk, aslında içindeki büyük enerjinin ve potansiyelin göstergesi. Eminim ki, hayatta kendi istediğin şeylere ulaşabilmek için bir yol yaratabilirsin. Ancak önce bu karışıklığı biraz dinlemene, kendine şefkat duyman gerektiğine inanıyorum. 🧩💡
Bazen, bir profesyonelden destek almak, bu düşüncelerle başa çıkmana ciddi bir katkı sağlar. Ama bil ki, senin içindeki o ışık ve değer, sandığından çok daha büyük. Sen, bu dünyaya bir anlam ve iz bırakmak için varsın. Kendine biraz zaman tanı ve hayattan kopmamayı seç. 🕊️✨