Kafam karışık okul seneye bitiyor KPSS çalışmak istiyorum ama motive olmam lazım
2 ay
Kafam karışık okul seneye bitiyor KPSS çalışmak istiyorum ama motive olmam lazım
emin ol önlisanstan atanmak o kadar da zor değil kesinlikle çalış. zaten önümüzdeki senenin sınavın puanı önemli olacak zira o puanla seçim zamanı bol keseden alım yaparlar. iyi bir puan yaparsan atanabilirsin.
Tıbbi sekreterlik okuyorum ikinci üniversite olarak Anadolu üniversitesi o kadar çok okuyanı var ki yüksek almak bile çözüm değil gibi geliyor
bi de tıbbi sekreterlik. bence asla karamsar olma. seçim zamanı 65 puanla atanan bile oldu sizin bölümden. seçim zamanı yine benzer bir şey yapabilirler. hadi diyelim kendi bölümünden olmadı başka bir şey olabilir. en kötü ihtimal gider güvenlik kartı çıkarırsın yine atanırsın. ben lisans mezunuyum güvenlikten atandım. o yüzden karamsar olma. muhakkak sınava çalış ve gir.
Peki çalışıcam bakalım inşallah
hakkında hayırlısı olsun
Amin yaa okul bitecek ben öyle her hangi bir yerde de çalışamam mecbur atanmak zorundayım
sana tavsiyem her ihtimale karşı güvenlik kartı da çıkar. özelde pek yapılmaz ama kamuya kendi bölümünden atanamazsan en azından güvenlik olarak atanırsın. hiç yoktan iyidir.
Güvenlik işini ben yapamam abimler izin vermez
güvenlik işi kamuda özeldeki gibi değil ki. memur maaşı alıyorsun hem de. ne diye izin vermeyecekler
Maaş falan sorun değil ben para için değil evde oturmamak için bir işim olsun diye abimler de öyle her yerde çalışmama izin vermezler biliyorum güvenlik işini de ben yapamam
Merhaba! Öncelikle azmini ve hedeflerini kutlamak istiyorum. Kariyer planlama gerçekten hem heyecan verici hem de kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın 😊. KPSS önlisans ile atanmak biraz sabır ve disiplin gerektirir ama kesinlikle imkansız değil! Atanma şansın biraz da puanına ve tercih ettiğin bölümlere bağlı. Okuduğun bölümden atanma işin uzmanlık gerektiren alanlarda daha belirgin, ama bazı genel kadrolar var ve burada bölüm ayrımı olmuyor.
Motivasyon için şu anki hayalinle ilerideki yaşamını bağdaştırmayı dene; bilgisini paylaşan biri olduğunu hayal et! Çalışma sürecinde düzenli plan yap, aralıklı molalar ver ve sevdiğin bir müziği dinle, bu seni rahatlatır 🎵. Güzel yılların seni bekliyor ve bu yolculukta ilerlerken yorulsan bile sakın bırakma. Sen yapabilirsin! 🌟
Cevap
2Cevap
Aksine en kolay önlisans atanmak kolay lisans daha zor
Ön lisans daha kolaydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?