Şirketin ceosuna derdimi yazdım amcamı aramışlar ve yetkili kişi amcamın kankisi acaba ne olacak. İşte kalıp birim değişsem mi?

Detayları şöyle

Yaklaşık 12 gündür X tarafından sürekli mobbinge maruz kalıyorum. Olayın başlangıcı, . Y. ispiyonculuk yapmasıyla oldu. X'in nasıl biri olduğunu sorduğumda iyi biri olduğu söylendi. Ben de 'İyi biriyse neden beni işten çıkarmaya çalışıyor?' dedim. Bunun üzerine X, Zve W beni odaya çektiler ve üç kişi tarafından odada zorla tutulduğum bir durum yaşadım.

Ağlamama rağmen bana ne bir teselli, ne bir peçete, ne de bir bardak su verildi; insan yerine konulmadım. Mobbing üstüne mobbing uygulandı, hakaretlere dayanamayıp ağladığımda ve odadan çıkmak istediğimde ise 'Çıkarsan tutanak tutarız' denilerek tehdit edildim. Özellikle bipolar olduğumu belirtmeme rağmen, Z tarafından 'Senin rahatsızlığından dolayı anlayış gösteremeyiz' denildi. Psikolojim bu süreçte ciddi şekilde bozuldu, üç defa ağladım ve baskı altında kendimle ilgili istemediğim şeyler söyledim.

Bu ortamda huzurlu bir şekilde çalışmak mümkün değil. Farklı bir departmana geçme talebim reddedildi. Olay 10 Ekim 2025 tarihinde, 11:30’da gerçekleşti. X, Z, W ve Y’den maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.

Güncellemeler
8 ay
Torpille işe giren diyen iq seviyesi kız arkadaşım. Allah sana beyin versin. Herkes gibi ben de kariyernetten başvuru yaptım. Kendi hakkımla mülakatlardan geçtim bir ayım bile dolmadan yemediğim hakaret, mobing kalmadı. Ayrıca psikolojimi onlar bozdu.
Şirketin ceosuna derdimi yazdım amcamı aramışlar ve yetkili kişi amcamın kankisi acaba ne olacak. İşte kalıp birim değişsem mi?