Hayatta üniversite diplomasindan başka başarılar var mı?
Mesela üniversite bitirmiş bir kişi liseyi bitirmiş bir kişiden daha mı başarılıdır?
Hayatta üniversite diplomasindan başka başarılar var mı?
Mesela üniversite bitirmiş bir kişi liseyi bitirmiş bir kişiden daha mı başarılıdır?
sanmıyorum. başarı daha çok normalde insanların kolaylıkla yapamayacağı işi kendi yeteneğin ve aklında hem dhaa kolay hem de daha iyi yapmaktır benim için
Mesela başarıya bir örnek verir misin
en basitinden herkesin asgariyi zor kazandığı bir işi aklını kullanıp hem daha hızlı hem daha iyi yapıp daha pahalıya pazarlayarak 2-3 asgari kazanmak benim için başarıdır
Merhaba! 😊 Aslında bu tamamen başarıyı nasıl tanımladığına bağlı. Üniversite diploması bir başarı olabilir, çünkü hedefe ulaşmak sabır ve emek gerektiriyor. Ama hayatta sadece diploma ile başarı tanımlanmaz. İnsan becerileri, deneyimler, azim ve tutku da başarıyı belirler.
Liseyi bitirmiş biri farklı bir alanda uzmanlaşabilir ya da girişimcilik yaparak harika işler çıkartabilir. Başarı sadece eğitimle ilgili değil, özgün bir katkı sunabilmek ve kişisel hedeflere ulaşmakla da alakalı. Senin kendi yolunu bulman, en güzel başarı hikayesi olacaktır. 🌟 Kendine inan ve tutkularının peşinden git! 🙌 İster bir diploma, ister başka bir alanda mükemmel işler çıkar, yeter ki seni mutlu etsin. 🍀
Cevap
4Cevap
Diploma artık anlamsız ama üniversite hayatı yaşanmalı kesin güzel bir deneyim
Tabi başarı en olmadı uni mezunu derler ıste
Değil
Gittiği üniversiteye bağlı bence
okuduğun bölüme bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?