Okul okurken uğradığım zorbalık?

Ben ortokuldayken okulum taşındığında daha güvensiz bi okula gitmek zodunda kalmıştım, bende ergendim hatalarım olabilir ama her gün maddi manevi şiddeti hak edecek düzeyde insan değildim yani, her gün eşyalarıma zarar verilip okula geç kaldığımda bana kafayı takmış aynı kişinin zorla itekleyerek ve sataşarak sırama itmesi, her teneffüs bitince sınıfa geç girdiğimde de saçımdan tutarak sıraya doğru götürmeye çalışması, bütün sınıfın bunu normal karşılaması, masamda zararsızca otururken sürekli sadece benim defalarca kafama elle ya da başka cisimle vurulması, susup asıl tepkiyi 40 kişilik sınıftan ve başkandan beklediğim için susmamı fırsat bilen bütün sınıfın bana aynı hareketi uygulaması, kimseye zararım olmadığı halde asıl zarar veren bu şahsın adıma okuldan atılmam için imza kampanyası başlatıp bir de neredeyse sınıftaki çoğu kişiye imzalatması, bu kişinin okul dışında örgütlenmesi ve okul dışındaki kişilerle beni sorguya çekmesi, haftada en az 1 kere okulumun çıkışında benim için örgütlenmiş tanımadığım insanlar tarafından zorla durdurulmak ve öğretmenlerin çokta bişey yapmaması, ders içinde bile bana rahatça hakaret etmesi ve herkesin önünde al ye diye önünü göstermesi, öğretmenin yanında ağzına 5 cm vereceksin demesi ve öğretmenin duyup normal karşılaması, aynı şahsın öğretmen masasında öğretmenin yanında seni b. çaklarım diye rahatça tehtid etmesi, adıma asılsız hesaplar açılıp okuldaki insanlara küfürler yazılıp müdüre gösterilmesi, kafamdaki tokaya kadar gasp edilmeye çalışmam, kendilerini şikayet ettiğimde tüm sınıfa rağmen yalanlaması ve benden başka şikayet eden olmadığı için bana inanmamaları, şikayet ettiğim kişinin hangi öğretmenin dersinde eylemi yaptığını söylediğim için bu öğretmenin beni niye katıyorsun deyip beni başka öğrenciye şikayet etmesi ve müdüre de dersinde gördüğü şeyi inkar etmesi, sınıf değiştirmek istediğimde sınıf hocasının ben varken değiştir görelim demesi, rehber öğretmenine dertlerimi anlattığımda senden bir şey olmaz diye dalga geçip ailem bunları öğrendiğinde o öğretmeni okuldan attırıp milli eğitimle beni başka devlet okuluna verip kurtarması... ama olayların şokunu yaşadığım için o sırada veremediğim tepkilerim ve sinirim şu an geliyor ve bu kişiye özür dilemesini söylediğimde bile benle dalga geçmesi her şeyi tamamen kötülükle bilerek yaptığını netçe gösteriyor

Okul okurken uğradığım zorbalık?