Kariyer değişikliği için hangi yoneldirmeleri almaliyim?

Merhaba arkadaşlar ben üniv mezunuyum lisans. Evliyim ve bir oğlum var o anaokuluna başladığı zaman zarfında çalışmayı çok istiyorum. Ancak uzun suredir planladigim bir meslek vardı gassal olmak. Ancak biliyorsunuz ki sanatçı Güllü nün vefati çok kötüydü ve bizler bunu izledik o sesleri duyduk. Ben çok etkilendim. Karanlıktan korkar oldum. Sonra kendime dedim ki "sen nasıl gassal olucaksin. İzlediğim zaman akşam saatleri olduğu için belki de o korku ve ürperti oldu. Sonra birden vazgeçtim şunu düşündüm. "Senin bir yuvam var bir bebeğin var kendi psikolojin bu kadar hassas ise nasıl bu mesleği layıkıyla yerine getireceksin dedim. Vazgectim.. Sonrasında ise koca bir boşluk oldu bende. Çünkü planlarım vardı. Önce bir kurşuna katılıp sonra KPSS ye girecektim gassal olmak için ama şu an... Bir yandan evden bir yandan da part time olabilir diyorum. Ben feraceli biriyim. Öyle bir yere gitmem lazım ki gadirganmasin bende rahatsız olmayayım insanların davranışından. Evde çalışmak modeli olarak sosyal medya uzmanlığı düşündüm ama çok fazla eleştiri gördüm. Sonrası muhasebe istedim yasa takıldım.. ne yapacağımı bilemiyorum eşimden de pek fikir alamıyorum. Bu konularda oldukça pasif. İnsan kaynakları düşündüm ama mesleğin halkla ilişkiler olur mu dedim. Yaşım 36 çünkü bilemiyorum.. Bana yardjmcj olur musunuz. Yönlendirme tecrübelerine çok ihtiyacım var🤲

Kariyer değişikliği için hangi yoneldirmeleri almaliyim?