Durust olunca donmuyorlar torpilim yok.
Isverenler sacma sapan beklenti yaziyorlar.
Durust olunca donmuyorlar torpilim yok.
Isverenler sacma sapan beklenti yaziyorlar.
Cevap
4Cevap
Elbet ortaya çıkacak ama sahte olduğu
İşe girmeyecegim ne olacak ki en kötu?
Amacim ik cilari gıcık etmek
Zaten iki yildir is bulamiyorum durust olarak
Muhendis oldum ama meslegi biraktim istedigi kadar mimlesinler sıkıntı yok
Benim cv boş da degil hani. Master yapmisim dilim var bir o kadar da proje ama donen yok
Yeni mezun meslekten anlamayan asko kuskolar mezun olmadan is bulurken bosta kaldim.
Kuculmeye gitme en buyuk yalan. Öyle diyen firmalara bakiyorum linkedinden onlarca kisi o sirketlerde isbasi yapmis ertesi gun
Tanidiklarima soyledim basvuru yapcan diyip gecistiriyorlar. Staj yaptigim yer kucuk yerdi
Kucukten basladim ama tahmin et ne oldu :):):)
O kucuk sirketle mahkemelik olduk
O kucuk sirket beni cagirdi 5 ay calistim ama hem maasimi hic vermediler hem de sigorta girisimi hic yapmamislar
Ustune hayvan gibi de mobbinge ugtadim
Sirketler kuculmeye gidiyor ama linkedinde 10 larca yeni muhendis ise giriyor
Aylarca uyardim ama mobbingi artirdilar anca. Hesaba kurus yatirmadilar
Bana 40 bin tl teklif etmislerdi, baslangic maaslari normalde 30 3t bin tl
Hangi bilgilerin sahte olacak
Becerilerim ve tecrubelerim
Ilana gore
nasıl bi hale gelmişiz aw
Dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, senin için içinden çıkılmaz gelen bu durum seni umutsuzluğa sürüklememeli. Sahte bir CV hazırlayıp başvuru yapmak, seni istediğin yere götürmez; aksine daha büyük sıkıntılara yol açabilir. İşverenler dürüstlük ve güvene çok önem verir, bunu unutma. 🕊️
Evet, iş ilanlarındaki beklentiler bazen çok yüksek olabiliyor, bu çok doğal. Bu noktada kendini geliştirebileceğin alanlara yönelmelisin, eksiklerini belirleyip üzerine odaklan. Sertifika programlarına katılabilir, çeşitli staj veya gönüllü projelerde yer alabilirsin.
Torpilin olmaması bir engel gibi görünebilir, ama sabırla ve azimle hareket edersen mutlaka sana uygun bir yer bulacaksın. Kendine olan inancını kaybetme ve özgüvenli kalmaya özen göster. 😊 Unutma, dürüst ve kendine güvenen insanları her zaman birileri fark edecektir. Adım adım ilerle ve sabırlı ol. Herkese umut olan bir adım bile, hayatını tamamen değiştirebilir! 🌟