Yurtta kalan kızlarla anlaşamıyorum?

Yeni bir yurtta kalmaya başladım KYK da. Oda da 4 kişiyiz. Dün 7-8 gibi akşam uyudular iki kız ve ışıkları kapatmışlar benimde banyo yapmam gerekiyordu ama ışıkları açmadan yaptım sessizce biri uyuyordu diğeri ben ufak tefek tıkırtılar yaptıkça diğer kız oflayıp puflayıp duruyor abartılı şekilde ama çok çok dikkat ettim ses cikartmamak için ve saçımı bile kurutmadım ses olmasın diye neyse sonra çıktım odaya 12de geldim gece uyumak için ışık yine kapalıydı yattım uyudum diğer kızlar da uyanmıştı sonra uyudum ben yaklaşık bi saat sonra oda da ki kızlardan biri geldi beni uyandırdı gece 1 buçuk saat ve bana dedi ki çok ses çıkarıyorsun uyurken horluyorsun biraz daha sessiz ol dedi ve beni uykumdan uyandırdı sabah 8de dersim var ondan sonra bjr daha uyuyamadim zaten doğru düzgün ve sesli şekilde konuşup gülüşüp durdular onlar da zaten ışık kapalı ama konuşup duruyorlar gece bi buçuk bir şey de demedim ama sinirlendim sabaha kadar ve ben horlamıyorum astımım var nefes almakta zaten zorlanıyorum burun bandı ile uyuyorum gece nefes alırken hırıltılı çıkıyor bunu kabul ediyorum ama kontrol edemiyorum bunu elimde değil yani ne yapmam gerek çok kötü hissediyorum kendimi

Yurtta kalan kızlarla anlaşamıyorum?