Rezil oldum mu?

Arkadaşımla bugün okulun ilk günüydü bir tane üniversiteden bir sınıf arkadaşım bana mesaj atıyordu okulda hiç konuşmuyorduk sadece karşılaşınca o bana sınavın nasıl geçti falan gibi sorular soruyordu anca o kadar mesaj atıyordu bazen buluşmak için falan ben bir bahane buluyordum ama o baya bana okul başarımla ilgili mesajlar atıyordu ben de gerçekten onu çok iyi biri olarak görüyorum ama aramizda bir şey olmaz o da arkadaşça görüyordur zaten ama bir tane kiz arkadaşım mesajlarımızı görünce benimle dalgasına bu çocuğun muhabbetini açıp dalgasına espiriler yapıyordu sanki çocuk benden hoşlaniyor gibi arkadaşımla bugün çok alakasız bir anda karşımıza çıktı ve onu görünce aramızdaki espiriden dolayı çocukla kahka atarak konuştum gülmemek için çok zor tutarken kendimi rezil ettim gibi ndjdjdjjskala ama normalde ciddi biriyim samimim olduğum kişilerin yanında daha rahat gülerim sonra çocuk ilk defa beni böyle görünce şaşırmıştır bence onla dalga geçtiğimi dusunmus mudur ya da hoşlanma sanmış mıdır bir tik rezil oldum gibi çünkü ben erkeklere karşı mesafeli davrandığım için çok öyle samimi erkek arkadaşım bile olmadığı için bu durumlarda saçmalıyor gibi oldu sanki
Rezil oldum mu?