Güncellemeler
8 ay
Bursada yaşıyoru.
Güncellemeler
8 ay
Özdilek neden beni almadı çok saçma
Merhabalar 22 yaşındayım ön lisans mezunuyum bir çok kurumsal yerlerde çalıştım bir çok iş deneyimim de mevcut kasiyerlik olsun satış danışmanlığı ameliyathane hemşireliği güzellik uzmanlığı yaptım ama şöyle ki bundan 1 hafta önce özdilek avm başvuru yaptım ve arayıp mülakata çağırdılar bana göre olumlu geçti çünkü vardiyaları vardiya saatlerini çalışma şartlarını avantajlarını Herşeyi anlattı sonrasında 5 ila 10 gün içinde arıycaklarını söylediler neyse bugün ben aradım ve kendileri yedeklere kaldığım ve alım yapıldığı söylendi gerçekten üzüldüm iş bulamıyorum çok sıkıntılı bir dönem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba sana Bursa'da yaşayan bir arkadaşımın numarasini vereyim ara bir konuş çok candan biridir bu yüzden de çevre ediniyor eminim sana bir iş bulur . istersen ilk ben bir konuşurum bakalım ne diyecek
Olabilir
Şimdi ona mesaj yazıyorum. bakalım sana dinucegem. kardesim
Esmergul.. Bursa'ya değilde İnegöl'de bir şeyler bakabilirim diyor sana uyar mı.
Inegöl bana 1.5 saat uzaklıkta acaba Özdilekte tanıdığı olan yok mu
yok mu canım yaa. bursa bana uzak dedi.. İnegöl'de bir şeyler bakabilirom dedi kusura bakma..
Ben lisans mezunuyum ama işsizim maalesef. Ancak internet üzerinden para kazanabiliyorum
olsun yine de pes etme Allah karşına çıkarır
Evlenme yaşın gelmiş ama
Yaşadığın ili söyle
Bursa
Bursa da tanıdık yok ama bir kaç tüyo verebilirim işine yararsa
Hangi şehir desiniz
Ürün tanıtım hostesliği düşünür müsün?
Hangi ürün mesela nerde
Özdilekpark da