Şahıs şirketi açtım, 1 Mayıs’ta ( ironik olması için-özel sektörden yıldığım için).. Satış yapamıyorum. Tüyo verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayNe satışı yaptığına göre verilecek tavsiye değişebilir ama genelde reklamı çok iyi yaparsan ve ürünlerin kargolamasına olsun kalitesine olsun özen gösterirken ve ürünlerin fiyatı ucuz olursa ama tabiki senin zarar etmeyeceğin ve kar edeceğin şekilde olursa zamanla satış yaparsın diye düşünüyorum, ve en önemlisi iyice araştırıp Instagram, alışveriş siteleri gibi yerlere ürünlerini koyarsan daha çok kişi göreceği için birileri mutlaka alışveriş yapar bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Popüler şeylere yönel. Bunlara uygun ürünler oluştur.
Çocukların izlediği çizgi filmler, oyun karakterlerine ait görseller kullanılabilir ama lisanslarına dikkat et.
Sloganlı ürünler olabilir. İnsanlar fikirlerini yansıtan şeyleri göstermek ister. Carpe Didem anarşizm, Atatürk, RTE Rabia filan 😂 spor klubu veya milli sloganlar içeren şeyler olabilir.
Tatil turistik mekanlara ait hatira işleri olabilir içeriklerinde. Kültürel yansıtmakta içerebilir.
Ürünler güzel olursa zaten kendini reklam eder.
Onun dışında yine reklam vermen gerekir. Öne çıkmak için sitelere para vs vericen artık.01 Yorumla
Soran8 ayBunları hiç hedeflememiştim çünkü herkesle aynı şeyi satmak istemiyorum ama bilmiyorum ya 😔
8 ayKendi işini yapıyosan Instagram falan kullanıp reklam yapmalısın hatta parayla da reklam yaptırmalısın. Dükkan konumu, ne sattığın da etken. Gidip çıkmaz sokağın sonuna lokanta açılmaz yani. Depo olur ancak. Kurumsallığa önem ver. Influencer bul parayla reklam yaptır bunlar önemli şeyler. Ambalaj malzemesi satıyosan tabi nasıl bir reklam olur onu da düşünmek lazım
015 Yorumla
Soran8 ayDükkanım benim evim 🫠 3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler. Hedef kitlem genellikle genç , çocuk kesim ve evini dekor etmeye çalışıpta çok para harcamamak isteyen ev hanımlarıyla alakalı ama bir türlü fırsat bulamadım. İnstagramda video paylaşmama rağmen takipçi sayım 100 bile olmadı ama sabit izleyen 390-400 kişi var ve hatta çekiliş yaptım çıkan kişi 4 üründen birini seçecek diye reklam da verdim 15 kişi katıldı
- 8 ay
Instagram reklamı o zaman. Bir de 3D özel parça tasarım ve üretiminde güzel para var. Bi kırılan parçayı ya 3D tarama yapıp ya da sıfırdan kendin çizip baskı yapmak. 3D tasarım ve baskı ile ben de uğraşıyorum ama ticari değil kendim için keyfe keder hobi olarak. Yazıcımı sattım ama tasarlayıp başka arkadaşımın cihazından baskı alıyorum yine. Kendime yine makine almayı düşünüyorum Bambu Lab A1 var kafamda
Soran8 ayBambulab x1c var biz de, esun marka filament kullanıyorum. Blender öğrenmeye de başladım, sanırım sabırsızım ondan oluyor böyle
- 8 ay
Acele etme
Soran8 ayAcele etmek demeyeyim de yerimde saymayı sevmiyorum, sadece bekliyorum
- 8 ay
3D sektörü maalesef tüm dünyada ticari olarak pek yaygınlaşmadı. Özellikle Türkiye'de çok daha geride. Dediğim gibi hobi seviyesinde kaldı. Çünkü Blender, AutoCAD, SketchUp vs programları bilen insan çok az. İngilizce gerektiriyor hepsi ayrıca 3D yazıcıdan çıkan hiç bir parça henüz kalıp imalat gibi sağlam değil. Basit plastik bir askı mesela fabrikasyon üretimle 5 kilo taşır ama yazıcıda yapılan 2 kilo taşır. Bu tür dezavantajları da var. Ar-Ge yapanlar zaten kendilerinde yazıcı oluyor prototip baskı alıp sonra enjeksiyon baskı yapıyor veya yaptırıyor. Bunu bile öğrendim ben tiyatro yaparken dekor iskeletlerinde çok köşebent kırılıyordu. Kalıp çıkarmak vs neler neler öğrendim. Aradığım parça tek satılmıyor, kalıpçı çok para istiyor ve minimum 1000 tane zorunlu diyor. Ben öğrenip kendim yaptım. Dünyada veya Türkiye'de hiç yapılmamış bişeyi yapıp adını duyurabilirsin. Benim öyle bir projem vardı ama yapamadım
Soran8 ayBenim aklımdan geçen aslında şehir bazlı çiçeksepeti ve amazonun karışık hali.. kişiye özel hediye seçenekleri kısıtlı sayıda oluyor , hepsini bir araya toplayıp ( küçük esnafları da kalkındırmak amacıyla) bir kutu hazırlamak ama imkansıza yakın bir şey bu. Taslağını oturtmak lazım , bu sayede hem küçük esnaflar hem de bütün 3D yazıcı sahipleri iş bulabilme imkanı sağlayacaklar
- 8 ay
Nasıl bir kutu?
Soran8 ayÇiçekler çikolatalar baskılar fotoğraflar pasta vs vs
- 8 ay
Bunları yapanlar var
- 8 ay
Sen de yapabilirsin
Soran8 ayBu kadar ayrıntılı yapan yok tabi araştırdığım kadarıyla, küçük esnafları da dahil edince bence müthiş bir şey olur ama dediğim gibi imkansız 😅 her şehire kooperatif kurmak gibi bir şey bu ayrıca Türkiye de çok fazla gurbette olan kişiler var ve bunlardan biri de benim. Eksik kalıyor
- 8 ay
Başka planlar düşün
Soran8 ayŞu an aklımda kişiye özel funko pop var ve buna çalışıyorum. Çok az kişi de gördüm araştırdım ve buldum bakalım belki bununla bir satış yapmaya başlarım
- 8 ay
Funko pop mu? O ne
Ne üzerine şirket? Ne satışı yapıyorsun? Hedef kitlen kim/kimlerden oluşuyor? Uzan vadede ne amaçlıyorsun, nerde görmek istiyorsun? Çeyreklik ve yıllık ciro hedefin ne?
07 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler genellikle genç ve çocuk kesim ve evini dekor etmeye çalışıpta çok para harcamamak isteyen ev hanımlarıyla alakalı ama bir türlü fırsat bulamadım. İnstagramda video paylaşmama rağmen takipçi sayım 100 bile olmadı ama sabit izleyen 390-400 kişi var ve hatta çekiliş yaptım çıkan kişi 4 üründen birini seçecek diye reklam da verdim 15 kişi katıldı
- 8 ay
Ürünlerin güzel ama satış sadece ürünle yürümüyor, strateji şart. Önce net hedef kitleyi belirle. Gençler mi, çocuklar mı, ev hanımları mı? Hepsine birden seslenmeye çalışınca kimseye tam ulaşamıyorsun. Instagram’da 100 takipçiyle satış çıkması çok zor. Önce organik büyümeyi ve etkileşimi artırman lazım. Video paylaşımında ürünün kullanımını, dekorasyondaki etkisini, öncesi-sonrası halini göster.
Çekiliş yerine küçük ama etkili iş birlikleri, mikro influencerlarla ortak içerikler çok daha fazla dönüşüm sağlar. Reklam da verdim diyorsun ama hedeflemeyi doğru yapmazsan paran boşa gider. Bence bir pazarlama planı çıkarmadan reklam verme. Önce kitleyi tanı, sonra parayı oraya harca.
Genelde iş kurduğun zaman ilk 3 yıl yatırımdır, gelişimdir. Sonrasında meyvesini yersin. Sabır, azim ve istikrar önemli.
Soran8 aySanırım sabırsızım bu yüzden oluyor
Soran8 ayUmarım ✨ teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım 🌸
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
49Cevap
8 ayAlim gücü daha yüksek ürünler tercih etmelisin ne üzerine ürün satışı yaptığını bilemem tabi ama kozmetik ürünleri daima ses getirir. Cilt bakım parfümler deodorant lar ve kadın kişisel ihtiyaçlarını reyonuna yerlestireblrsn. Kıyafetler çok sürum gitmez eyer işlek bir cadde üzerinde ise mağazan müşteri çeker eyer kenarda köşede bir yerdeyse Sosyal mecra üzerinden cdvrrnde yeni müşteriler toplayan bilir online satış yapabilirsin diyeceklerim bu kadar la yeterli kalmaz bende çok istedim bir yer açmayı wafil dükkanı böyle kafe tarzı kur pasta kurabiye tarzı gibi ama nasip olmadı eyer verasa böyle bir yeteneğin bence denemeye deger
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySatış pazarlama uzmanı al işe. O satışı yapsın ürün pazarlasın. Hangi ürün olduguna baglı
Satış yapmak çok basit insanlar neden çok zorlaştırıyor anlamadım ki knka bir ürünü ihtiyacı olan alana pazarlarsan her zaman satarsın.
Silgiyi okula , ögrencilere pazarlarsan kazanırsın. Ürünü önce nereye satman gerektigini bul oraya git gerekirse kapısında yat. O firma almazsa o firmayı ziyaret eden misafir satın alır belki ~😂😂😂hahaha müşterinin kapısında öl ~😂
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBir ürünü hiç satamıyorsan git pazarda tezgah aç illa ki 5-6 bir şey satarsın yani
Cevap sahibi8 ayBiraz zaman alır. Ortak bul , çevre edin ki ürün kardeşim önce tanıt hemen satış yap bu çok basit
8 ayBen de ilköğretimden lise sonuna kadar olan öğrencilere Almanca takviye dersleri vermek istiyorum ama henüz talep gelmedi..
Size de bol şanslar
01 Yorumla
Soran8 aySize de bol şanslar 🥹
Güzel bir yol denemişsin ama uzun bir süreç seçmişsin hemen olmaz. Asla umudunu kaybetme reklam ve yönlenme olarak yardımcı olabilirim. Takipçiyi dert etme.
02 Yorumla
Soran8 ayÇekilişle arttırayım dedim 15 kişi geldi sadece 😔 100 takipçi bile olamadım
- 8 ay
Zarar edersin. Cebinde ki parayı ona basacağına reklama basmalısın ama direkt reklam da olmaz. Bak şimdi ben bi mizah sayfası açtım ve deniyorum bende yaptığın işi denicem hobi olarak. Reklam ve paylaşım yapmayı biliyorum çok teferruatı var ama korkma aslında çok basit 3 d baskı yapan biri bunları gözü kapalı yapar. Bi kaç adet reklam için mizah sayfası yap. Ürününü reklamlandır. Fotoğraflamayı işlevli ürünlermiş gibi yap. Muakkak trendyol veya hepsiburadaya satacak ürün çıkar. Sattığın müşterilere kartını yolla sayfana yönlendir. Anlican bir örümcek ağı kurup hepsini kendine yönlendir. Sadece 1 yıl uğraş kralsın işi daha önce bıraksaydım bu işi kursaydım keşke dersin. 👌
Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Çok zor olur belki ilk başlarda en önemli şey asla pest etmemen ve her şeye rağmen devam etmek instegram sayfası var mı orada bol bol gönderim at veya youtube ta da aç orada da kısa kısa vidyolar yükle
00 Yorumla
8 ayHesabini atsana merak ettim. Beni bir arkadasim 3D ürün saticaz diye aylarcaaa oyaladı en son tuttu sen mum yapcan onu satcaz diye. Engellemistim o sürec de arastirmalarim olmustu
00 Yorumla
8 ayGenelde bir sosyal medya platformu kurup da oradan paylaşımlar yaparsan belki faydası olabilir
02 Yorumla
Soran8 ayYaptım, hatta çekiliş bile yaptım. Katılan kişi sayısı 15
- 8 ay
Umarım faydasını görürsün
Bilmiyorum ama umarım satislarin bol olur 😊emegin karsiliksiz kalmaz
11 Yorumla
Soran8 ayÇok teşekkür ederiiim
- Eğitim & Kariyer konusunda 626 cevap paylaştı.
8 ayNe alıyorsun Ne satıyorsun gıda üzerine mi giyim üzerine mi soruyu Biraz daha açık sorsaydın keşke
00 Yorumla
8 ayTam yerindesin aslında. benim yaptığımı yap. Halbuki ben daha şirket bile değilim. Sattığın ürünlerin resmini göstererek sorular sor.
00 Yorumla
8 ayŞimdi ne sattığınıza göre değişir. Biraz detay verin yardımcı olayım. İster buradan yazın herkes faydalansın ister bana mesaj atın fark etmez.
00 Yorumla
8 ayNe üzerine satış yapyıorsun yardımcı olabilirim mağzam var
08 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler
- 8 ay
Aa bende de 3D yazıcı var Makinem de Bambu Lab P1S Combo
Soran8 ayBen de de X1C var 😂😂
- 8 ay
Aa çok iyi dilersen mesaj at sana mağaza linkimi atayım bir bakmış olursun ve mümkünse bende senin mağazanı incelemek isterim neler sattığına ve nasıl müşteri bulacağını yönlendrebilirim
Soran8 ayİstek attım ama mesaj atamıyorum
- 8 ay
aa gördüm xperim yetmiyor şu an ama mağazanı buldum :)
Soran8 aySizin dükkanın adı ne acaba
- 8 ay
Xperim artınca paylaşayım buradan yazmayım şimdi
- Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.
8 ayNe satmaya çalışıyorsun ve nereden satıyorsun
00 Yorumla
8 ayİş bilenin kılıç kusananindir diye boşuna dememişler
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 315 cevap paylaştı.
8 aySatış yapmanin altın kuralı çok konuşmadan laf cambazlığı ev dolandırma hile yapmayı bilmektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayReklam vermek önemli. Ne üzerine açtınız? Bir de yüz yüze görüşme yaparak firmaları müşterileri bağlamaya çalışın. Hiçbiri yüz yüze görüşmenin yerini tutamaz
00 Yorumla
8 ayTrendyol hepsi burada gibi sitelerde sat
İnstagramda mavi tikli hesap açıp reklam yayınla Sosyal medya uzmanından destek al
00 Yorumla
8 aySabır olunuz, kararlı olunuz, azimli olunuz
11 Yorumla
Soran8 ayTamam 🥹
Selam meraba, öncelikle yardımcı olabilmemiz için ne işi olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bende sizin gibi bir işe giriştim baktım siftah yok Hemen gerekli adımları attım. Budefada işe yetişmekte zorlanmaya başlamıştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayKonu ile ilgili kapsamlı 3 - 5 cevap yazmıştım. Dilersen bakıver , neler ifade etmişim. Sonrasında yazarsınız
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBurada şu anda akıl veren yol gösteren kim varsa hepsi bir araya gelse bunların yanında internette kendini uzman olarak tanıtanları da ekibe dahil olsa sadece iki ihtimalde para kazanırsın. 1. Satacağın ürünü, üretim aşamasından, son tüketiciye satışa kadar süreci bileceksin. Satıl sonrası ortaya çıkacak olumsuz durumlar için gereken hizmeti verebileceksin. Ürünün piyasasını, rakiplerin maliyetlerini , müşterinin sahtekarlık yapıp yapmadığını bilerek hareket edersin bu sayede... Birisi, kozmetik, parfüm vs alım gücü yüksek ürünler demiş de ilk yılını bitirmeden batarsın. 2. Diyelim ki satacağın ürün/leri en az 5 -10 yıldan veri tanıyorsun başladın işe... Olması gerektiği gibi gidersen en az 1,5 - 2 milyon orta vadede işin reklam / promosyon / yazılım için harcama yapman gerek... Yeterli mi? Uzun vadede yorulursun. Tek çaren; kargodan para kazanmak. 15-20 liraya üretip sattığın üründen belki 30 lira kazanamayacaksın ama o ürünün kargosundan 60-70 lira rahatlıkla kazanırsın... Sepete ikinci, üçüncü ürünü attırırsan...
hangi sektörde olduğunu hedef kitleni pazarlamaya çalıştığın ürünü bilmeden nasıl yardımcı olabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayGüler yüzlü olun o bile yeter siz robot gibisiniz suratsız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayReklamını iyi yap sosyal medya hesapları aç radyoya televizyona reklam var
00 Yorumlaetsy , dolap, gardrops gibi uygulamalara da yükle hatta etsy de dijital de atabilirsin
00 Yorumla
8 ayBen ücret karşılığı sesli konusarak deli gibi bosalip bosaltiyorum..
00 Yorumla
8 ayYetenek isi onun dışında youtube videlari var yol gosteren
00 Yorumla
8 ayİsntagramda bir hesap aç hergün paylaşım yap. Ara sırada reklama çık çok para harcama işini iyi yap
00 YorumlaNe üzerine yardımcı olurum
11 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler genellikle genç ve çocuk kesim ve evini dekor etmeye çalışıpta çok para harcamamak isteyen ev hanımlarıyla alakalı ama bir türlü fırsat bulamadım. İnstagramda video paylaşmama rağmen takipçi sayım 100 bile olmadı ama sabit izleyen 390-400 kişi var ve hatta çekiliş yaptım çıkan kişi 4 üründen birini seçecek diye reklam da verdim 15 kişi katıldı
8 aySektör ne, mal ne?
02 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler. Hedef kitlem genellikle genç , çocuk kesim ve evini dekor etmeye çalışıpta çok para harcamamak isteyen ev hanımlarıyla alakalı ama bir türlü fırsat bulamadım. İnstagramda video paylaşmama rağmen takipçi sayım 100 bile olmadı ama sabit izleyen 390-400 kişi var ve hatta çekiliş yaptım çıkan kişi 4 üründen birini seçecek diye reklam da verdim 15 kişi katıldı
- 8 ay
Güzel. Evet, ama pek bilmiyo kimse.
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. 1 mayısta nasıl açtın resmi tatil
04 Yorumla
Soran8 ayİşe başlama bildirimi online olarak veriliyor :)
Soran8 ayYoklamaya 2 ay sonra geldiler 😂
Soran8 ayE tabi başka ne yapacaktım 😂
8 ayaynı şeyi ben de yaşadım. sabır lazım
05 Yorumla
Soran8 ay3d mi?
Soran8 ayVe karadenizin neresi
- 8 ay
3d yi anlamadım. Trabzon
Soran8 ay3D yazıcı ile ilgili iş kurdum da
- 8 ay
hımm zor işin altına girmişsin. satış yaparsın inşallah
8 ayarz talep olayına bak.
02 Yorumla
Soran8 ayArz talep olayı çok saçma mesela ürün listemi artırmak için maliyeti düşük saçma sapan şeyler koydum kataloğa inanır mısın en çok onlardan birini satıyorum ve o şey taç şeklinde takı tepsisi
- 8 ay
tamam bu işte demek istediğim. İstatistik yap belli bir süre. Kaç kalem üründen kaç kalemi lokomotif.
8 aySektör nedir bilgi verirsen
06 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcı ile üretim yapıyorum. Hepsi burada ve trendyolda satıyorum. Henüz kendi sitemi kuramadım.
- 8 ay
Trend iş bir öneri şunu yap sosyal medya danışmanı ile anlaş müthiş para kaldırılsın ve klasik araç restore eden firmalara tanıtım meailleri at
Soran8 ayKlasik araç restore eden derken? Anlamadım
- 8 ay
Anlatiyim ekle
- 8 ay
Derdim anlatmakti
- 8 ay
araba parçaları , tersine mühendislik , özel üretim
- Eğitim & Kariyer konusunda 450 cevap paylaştı.
8 aySatmaya çalıştığın ürün ne
03 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcıdan çıkarttığım vazo , saksı, dekor ve oyuncak gibi şeyler
- 8 ay
yakın çevrene yaptığın ürünlerden aldırip yüksek puan ve olumlu yorumlar yaptirmalisin.
Soran8 ayYakın çevrem de tık yok maalesef
8 aySektör ne? Hangi platform da satıyorsun?
02 Yorumla
Soran8 ayHepsi burada ve trendyolda satıyorum. Henüz kendi sitemi kuramadım. 3D yazıcı ile üretim yapıyorum
- 8 ay
Eski model araç forumlarında takılıp üretilmeyen parçaları üretebilirsin. Türkiye’de bulunmayan bazı model oyuncaklar var ikinci el bulabilirsen anahtarlık olarak üretebilirsin. Bu iş biraz görünürlük ister bence yaptığın işleri reels yapıp reklam paylaşabilirsin
8 ayTrendyola girdin mi? orada sat
00 Yorumla
8 aySatış yaptığın ürün nedir?
00 YorumlaReklam vermen lazım
00 Yorumla
8 ayNe satıyorsun ki bu çok önemli
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. Bu işle ilgileniyorum. Neler satıyorsunuz peki?
00 Yorumla
8 ayPazarlaman ve reklamın az
00 Yorumla
8 ayetsy'yi de bir de bence.
00 Yorumlaİşyeriniz de ne üretip ne satıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayhahah oh olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayUcuz sat sürüm den kazan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySosyal medyadan reklam yapman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEn güzeli instagram bence
00 Yorumla
8 aySosyal medya da bol bol reklam yap
00 Yorumladaha güzel işler var o işe girmemeliydin
02 Yorumla
Soran8 ayYani bilemiyorum , çok şey öğrendim halbuki ve çoğu 3D baskı yapanlardan daha iyi baskı alıyorum. Kaliteli malzeme kullanıyorum. Farklı şeyler de üretmek faydalı olacak gibi duruyor
Vallaha reklam yap yoksa zor ya piyasa ztn kötü
01 Yorumla
Soran8 ayHer şey para beya yok kargosu yok komisyonu yok reklam parası. Ciro diye bir şey olmuyor
8 ayÜrün belli değil mi sadece şirket mi açtın?
012 Yorumla
Soran8 ay3D yazıcı ile alakalı açtım, trendyol ve hepsiburada dükkan da açtım ama tık yok
- 8 ay
Paylaşır mısın göz atıp yorum yapayım sosyal medya ve ürün görseli açısından değerlendireyim.
Soran8 ayİnstagramda linkleri var @modelica. basim
- 8 ay
İnstagram tarafında göndeeileriniz ilgi çekici durmuyor. Trendyol tarafında gerçek kullanım fotoğrafları olması ve bu fotoğraflarda ışık düzenlemesi yahut yazılarla özellik anlatılması gerekli
Soran8 ayÜzüldüm , çok emek vermiştim oysaki :( dediklerinize dikkat edip daha iyi ilgileneceğim teşekkür ederim 🙏🏻
- 8 ay
İyileştirilebilir şeyler canva dann yazabilirsiniz yazıları. Yapay zeka ile kullanım alanında görüntü oluşturulabilir. Piyasa bunu istiyor. Yılmak yok olacak tabikide bunlar. Benim her günüm bunlarla geçiyor
Soran8 aySiz ne iş yapıyorsunuz?
- 8 ay
Sosyal medya ajansım var
Soran8 aySosyal medya danışmanlığı gibi mi
- 8 ay
Evet
Soran8 ayİnstagram adresiniz nedir
- 8 ay
@bafadijital burdan göz atabilirsiniz. Sitede detaylar var
Ne satiyorsun
00 Yorumla
8 ayNe üzerine detay verirsen
00 Yorumla
8 ayİnternetten satışa baslayabilirsin
00 YorumlaDua et her şey düzelir
00 Yorumla
8 ayNe ürünleri satıyosun ona göre verelim tiyo
00 Yorumla
8 ayNe üzerine açtınız şirketi?
00 Yorumla
8 ayne satıyorsun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 433 cevap paylaştı.
8 ayne satıyorsun?
00 Yorumla Ne satıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kendi işim olsun dedim ama satış yapamıyorum. Nasıl satış yaparım tüyo verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler